آخرین خبرواکنش محمد اسلامی درباره تهدیدهای مکرر ترامپ علیه تأسیسات هسته‌ای
1بازدید
۰

بازدید معاون فراجا از غرفه همراه اول در نخستین روز نمایشگاه ایپاس

در نخستین روز بیست و یکمین دوره نمایشگاه ایپاس معاون فراجا از دستاوردها، محصولات و خدمات عرضه شده همراه اول در نمایشگاه بازدید کرد.

بازدید معاون فراجا از غرفه همراه اول در نخستین روز نمایشگاه ایپاس
 
به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، سردار احمد دولتخواه، معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات و پدافند سایبری فراجا با حضور در غرفه همراه اول از دستاوردها، محصولات و خدمات اپراتور اول بازدید کرد.
 
اپراتور اول تلفن همراه کشور که بزرگترین شبکه امن ارتباطی ایران را در اختیار دارد، در این نمایشگاه خدمات و راهکارهای متنوع سازمانی، مانند «بی‌سیم سازمانی آواک»، سامانه هوشمند «دیداوند» برای پایش و کنترل محیطی و راهکار «ایمینو» برای مدیریت استفاده کودکان از گوشی‌های هوشمند را به نمایش گذاشته است.
 
 
این نمایشگاه از ۳۰ مهر تا ۳ آبان ۱۴۰۳ و از ساعت ۹ تا ۱۸ در محل مصلی امام خمینی پذیرای بازدیدکنندگان و علاقمندان است.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.