ماجرای تنبیه بدنی یک دانش آموز در ارومیه

موضوع تنبیه بدنی دانش آموزی ارومیه ای مورد بررسی قرار می گیرد.
کد خبر: ۱۲۷۹۲۶۱
|
۰۲ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۱ 22 December 2024
|
3117 بازدید

روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی اعلام کرد: موضوع تنبیه بدنی دانش آموزی ارومیه ای مورد بررسی قرار می گیرد.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، در اطلاعیه ای که یکشنبه شب از سوی روابط عمومی آموزش و پرورش آذربایجان غربی صادر شده، آمده است: به دنبال تنبیه بدنی دانش‌آموز در ارومیه توسط یکی از عوامل مدرسه، موضوع با دستور مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی مورد پیگیری جدی قرار گرفته و در دست بررسی است.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: برخورد قانونی در انتظار متخلف یا متخلفان احتمالی این ماجرا خواهد بود.

روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی تاکید کرده است: هرگونه تنبیه بدنی دانش‌آموزان خط قرمز این نهاد بوده و در این خصوص هیچ قصوری مورد پذیرش نیست.

گفتنی است، عصر امروز برخی رسانه ها از ادعای والدین یک دانش آموز در خصوص تنبیه بدنی او خبر داده بودند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟