رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
13بازدید
۲۴

گفت‌وگوی اختصاصی تابناک؛

مایلی‌کهن: تاج فوتبالیست بزرگ تیم ملی بوده!/ کفاشیان چرا نامزد فدراسیون دوومیدانی نمی‌شود؟

محمد مایلی‌کهن در واکنش به دستگیری نادر فریادشیران و زندانی شدن بازیکن و مربی سابق تیم ملی با شکایت مهدی تاج با طعنه به رئیس فدراسیون فوتبال گفت: تاج مربی و بازیکن سابق تیم ملی و از فوتبالیست‌های بزرگ ایران بوده است.

مایلی‌کهن: تاج فوتبالیست بزرگ تیم ملی بوده!/ کفاشیان چرا نامزد فدراسیون دوومیدانی نمی‌شود؟

نادر فریادشیران، بازیکن و مربی سابق تیم ملی و دستیار محمد مایلی‌کهن در تیم ملی فوتبال با شکایت مهدی تاج روانه زندان شد تا سرمربی سابق تیم ملی نسبت به این موضوع واکنش نشان دهد.

به گزارش سرویس ورزشی تابناک، محمد مایلی‌کهن که پیش از جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه سرمربی تیم ملی بود و هدایت نسل طلایی فوتبال ایران را به عهده داشت نسبت به زندانی شدن همکار و دوست قدیمی خود واکنش نشان داد. پس از زندانی شدن نادر فریادشیران با شکایت مهدی تاج با محمد مایلی‌کهن تماس گرفتیم که او در گفت‌وگو با خبرنگار تابناک گفت: با دستگیری آقای فریادشیران تمام مشکلات فوتبال کشور ما حل شد!

تاج مربی و بازیکن تیم ملی بوده!

وی در خصوص اینکه چطور می‌شود که رئیس فدراسیون فوتبال طاقت انتقاد یکی از پیشکسوتان فوتبال را که زمانی بازیکن و مربی تیم ملی بوده را ندارد و با شکایت قضایی او را روانه زندان می‌کند، گفت: شما اشتباه نمی‌کنید؟ این عناوینی که شما درباره آقای نادر فریادشیران گفتید که بازیکن و مربی تیم ملی و پیشکسوت فوتبال بوده، اشتباه است. این عناوین اصلاً به آقای فریادشیران نمی‌خورد. این عناوین همه مختص آقای تاج است. یعنی آقای تاج مربی و بازیکن تیم ملی بوده و بازیکن بزرگ این کشور بوده است!

چند نفر نامزدهای فدراسیو فوتبال با فوتبال آشنایی دارند؟

سرمربی سابق تیم ملی در خصوص ثبت‌نام مجدد مهدی تاج در انتخابات فدراسیون فوتبال و اینکه مسیر پیش‌روی فوتبال ایران را چطور می‌بیند، اظهار داشت: شما بهتر از من می‌دانید و این موضوع نیاز به سؤال هم ندارد. افرادی که خودشان را کاندیدا کرده‌اند، چند نفرشان با فوتبال آشنایی دارند؟

مایلی‌کهن در خصوص صحبت‌های محمد دادکان که به مهدی تاج طعنه زده است و گفته لازمه حضور در انتخابات فدراسیون فوتبال داشتن پرونده قضایی است، گفت: این موارد به من باز نمی‌گردد، به قوانین مملکت باز می‌گردد. تنها کسانی که در این مملکت چیزی از فوتبال نمی‌دانند، ما هستیم. ما که عمر، وجودمان و تمام زندگی‌مان را برای فوتبال گذاشتیم. این مسائل در کشور باب است، چون آنها که به معنای واقعی متخصص هستند کنار زده می‌شوند و آنها که تخصص ندارند و تازه باید با الفبای یک چیزی آشنا شوند، سر کار می‌آیند.

فوتبال برای مملکت نه نان می‌شود و نه آب!

وی افزود: الان وضعیت کشور و مردم را که خود شما هم جزوی از مردم هستید، می‌بینید. به دلیل اینکه در اکثر قریب به اتفاق وزارتخانه‌ها، شرکت‌ها و همه جا از افراد متخصص و دلسوز استفاده شده که وضعیت مملکت ما به اینجا رسیده است!

سرمربی سابق تیم ملی در واکنش به این موضوع که صحبت‌های او انگار یک درد مشترک میان فوتبالی‌هاست و اخیراً هم وحید هاشمیان در گفت‌وگو با تابناک گفته بود که در این فوتبال اجازه کار کردن به مایلی‌کهن‌ها، فرکی‌ها و خاکپورها داده نمی‌شود یا آنها خودشان دوست ندارند فعالیت کنند، گفت: آقای هاشمیان که لطف داشتند و شما بهتر از من می‌دانید که او یکی از بهترین و نجیب‌ترین بازیکنان فوتبال ما بود. به قدری او آقا منش و متین است که حد ندارد. با این حال اینجا فوتبال است و همه چیز خودش را بروز می‌دهد. به دلیل اینکه رسانه‌ها به فوتبال بیشتر می‌پردازند. در حالی که این موارد نه برای مملکت نان می‌شود و نه آب، اما بازتاب آن زیاد است و چندین و چند رسانه به آن می‌پردازند. کاری هم نمی‌توان کرد.

چون آدم‌ها سر جای خودشان نیستند این وضعیت ماست!

مایلی‌کهن با اشاره به وضعیت ورزشگاه‌های فوتبال کشور خاطرنشان کرد: جای تأسف است که ما یک ورزشگاه درست و حسابی یا یک چمن درست نداریم. اینها را چه کسی باید درست کند؟ من باید درست کنم؟ بارها گفتم که در شمال کشور از قدیم می‌گفتند که چون باران زیاد است، چمن خوب نمی‌شود و ورزشگاه‌ها را چمن مصنوعی کردند، بعد در جاهای مختلف مثل تهران هم وقتی چمن خراب می‌شود می‌گویند چون کم‌آبی داریم چمن خراب می‌شود. بالاخره ما نفهمیدیم مشکل چمن از کم آبی است یا آب زیاد؟ واقعاً خنده‌دار است و همه اینها به این دلیل بوده که آدم‌ها سر جای خودشان نیستند. آنهایی هم که هستند دلسوز نیستند و فقط می‌خواهند خودشان را نشان دهند.

سرمربی سابق تیم ملی در واکنش به این سؤال که از میان ۵ نامزد ریاست فدراسیون فوتبال که به نظر دو نفر از میان آنها کاندیدای پوششی هستند کدامیک را برای فوتبال ایران شایسته‌تر می‌داند، گفت: شما خودتان ببینید کدام بهتر است! همه این آقایان بودند. سؤال من این است که چرا آقای کفاشیان نامزد فدراسیون دوومیدانی نمی‌شود که ورزش تخصصی‌اش بوده؟ خب آقای عابدینی زمانی فوتبالیست و مدیر باشگاه هم بود، اما یادمان نرود که او این روزها در مجارستان یا لهستان زندگی می‌کند و اخیراً شنیدیم که در ایران است. درباره بقیه افراد هم صحبت نکنیم بهتر است!

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۲۶ ۱۴:۲۱

فوتبال که بازیه

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۲۵ ۱۴:۰۵

خدا وکیلی همین الان تیم ملی رو بدهند به امثال جناب مایلی وهاشمیان وخاکپور وامثالهم .بهترین نتیجه را میگیره .چرا رییس فدراسیون فوتبال نباید از اهالی فوتبال باشه .علی دایی باید رییس فدراسیون باشه وامثال مایلی کهن سرمربی .تا دوباره تو آسیا تیم ملی آقایی بکنه .

بابازاده۱۴۰۳/۱۰/۲۴ ۱۹:۴۴

درود ب علی دایی دکتر محمد دادکان وخاکپور
ومایلی کهن

حمیدامینی۱۴۰۳/۱۰/۲۴ ۱۲:۳۱

تاج هر وقت با گرمکن ورزشی عکس داشت میشه رییس فدراسیون کشتی..اگه ملی پوش فوتبال بود.میتونه بره فدراسیون فوتبال

بهزاد زارع۱۴۰۳/۱۰/۲۴ ۰۹:۳۳

این فوتبال بزرگتر ندارد در ضمن تمام زمانی که تفکر انتخاب مدیران ما به همین روش سنتی باشد آش همان آش و کاسه همان کاسه است و همه منتقدین در اظهاراتشان همان روش سنتی را تایید می کنند چون با علم مدیریت و روش انتخاب مدیر در سازمان ها بیگانه هستند.

رضا۱۴۰۳/۱۰/۲۳ ۲۳:۲۴

دادکان‌ -صفایی‌فراهانی‌ بهترین گزینه برای فوتبال کشور هست. کاش یکی از این دو بزرگوار کاندید میشدند. این کاندیداهای ثبت نام شده هیچ کدام لیاقت ندارند.

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۲۳ ۲۳:۱۰

یک نمونه ازافراد که به ناحق پست مدیریتی رو اشغال کرده تاج هست و ازاین نمونه ها زباده

کیوان۱۴۰۳/۱۰/۲۳ ۲۲:۱۹

مایلی کهن ادم سالمی هست...و رک حرف میزنه...امثال تاج و کفاشیان ...

توکل کوهی۱۴۰۳/۱۰/۲۳ ۲۰:۰۸

زمانی هفت میلیون یورو پول بیت المال را به ویلموتس بلژیکی داد و در ازای بازخواست مجلس تاج مدیریت بیماری قلبی گرفت.آبها از آسیاب افتاد و مجدد برگشت برادر تاج.به ملت و نظام و خون شهدا رحم کنید.کار را به متخصصان بسپارید و با ابزار قانون کنترل کنید.تاج کیه...

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۲۳ ۲۰:۰۶

متاسفانه مایلی یه کم روی خودش کنترل نداده ، اگر نه بهترین فرد برای فوتبال کشور بود،

بهرام۱۴۰۳/۱۰/۲۳ ۱۹:۳۶

چه کسانی و به چه دلیلی تاج را به سمت رئیس فدراسیون فوتبال انتخاب میکنند نهادهای های امنیتی کجا هستند ؟؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۲۳ ۱۷:۵۵

کبوتر با کبوتر باز با باز
کند هم جنس با هم جنس پرواز

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۲۳ ۱۷:۴۲

..کجای تاج به فوتبال میخورده؟
این همه فساد از کی روش و پدرخوانده اش و یلموتس و قرارداد ترکمانچایش و پرونده های مس رفسنجان و پرونده قلبش و هزاران بدبختیا که برای فوتبال ایران بوجوداورد...
چرا داری ازش دفاع میکنی؟

محمد۱۴۰۳/۱۰/۲۳ ۱۷:۴۲

تاج بجائی وصله که زور کسی بهش نمیرسه!
والا آدمی با این همه پرونده چرا تائید و ثبت نام میشه ؟!! و ککش هم نیست؟

فرید۱۴۰۳/۱۰/۲۳ ۱۷:۲۳

یعنی امثال آدم های بیسواد مثل تاج زیاد تو مملکت هستند وانگاری فدراسیون فوتبال پشت قوالشون زدن بابا ول کنید گو زدید توی این ورزش خجالت بکشید.چطور ب خودتان اجازه شکایت از آقای فریاد شیران کردید مرد با شخصیت و پیشکسوت فوتبال ایران.یکم ظرفیت انتقاد داشته باش آقای تاج

ایرانی۱۴۰۳/۱۰/۲۳ ۱۷:۱۰

تا زمانی که تاج در رأس فوتبال ایران است، فساد و تباهی ورانت ادامه خواهد داشت

علیرضا پایمرد۱۴۰۳/۱۰/۲۳ ۱۷:۰۷

مگه اینفانتینیو بازیکن بزرگ فوتبال بوده البته من هم منتقد تاج هستم ولی در بحث کلان مدیریت مهمه

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۲۴ ۰۰:۲۵

لااقل پرونده های متعدد قضایی و فساد نداشتن

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۲۳ ۱۷:۰۳

درود بر خاکپور ودادکان

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۲۳ ۱۷:۰۲

تاج ذره ای لیاقت ندارد واز وابستگان محکم سیستم خراب وفساد است.

بماند۱۴۰۳/۱۰/۲۳ ۱۷:۰۲

مایلی کهن واقعا یک آزادمرد است.درود برشرف اوو دستیارش فریادشیران

احمد۱۴۰۳/۱۰/۲۳ ۱۶:۳۶

شما فوتبالی ها فقط حرف مفت زدن و لاف اومدن را خوب بلدید. یه مو دبیر می ارزد به همه شماها.

ایرانی۱۴۰۳/۱۰/۲۳ ۱۶:۲۸

انصافا تاج زیبنده نام آقای تاج است، با این همه پرونده و علیرغم خواست مردم همچنان در مسند ریاست فدراسیون بوده مشغول خرابکاری در فوتبال کشور است

محمد۱۴۰۳/۱۰/۲۳ ۱۶:۲۳

درود بر محمد مایلی‌کهن‌ها، دادکان‌ها، هاشمیان‌ها، خاکپورها، مهدوی‌کیاها، دایی‌ها، صفایی‌فراهانی‌ها و امثال این افراد شریف. کاش گردانند فوتبال امثال اینها بودند نه مهدی تاج. واقعا برای همه سؤال است که تاج با این همه پرونده قضایی و داستان در فوتبال، چطور اجازه فعالیت دارد؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.