آخرین خبربقایی: نمی‌پذیریم از بالا به ما دیکته شود
5بازدید

انتقاد شدید فابیو کاپلو از مهدی طارمی

دن فابیو کاپلو در تازه‌ترین گفتگوی رسانه‌ای خود ذخیره‌های اینتر را به باد انتقاد گرفت!

انتقاد شدید فابیو کاپلو از مهدی طارمی
به گزارش «تابناک» به نقل از فرارو؛ روزنامه ایتالیایی گازتا دلواسپرت در تکمیل گزارش تحلیلی خود درباره نیمکت اینتر، گفتگویی هم با دن فابیو کاپلو انجام داده و ابر مربی ایتالیایی درباره طارمی گفته؛ طارمی اینتر نتوانسته مثل طارمی پورتو، درخشان باشد.
 
فابیو کاپلو در مصاحبه جدیدش از وضعیت اینتر و شرایط عجیبش صحبت کرده است و در مورد طارمی و زلنسکی می‌گوید: طارمی هم نتوانسته عملکردی مشابه دورانش در پرتغال ارائه دهد، او اینجا تأثیرگذار نیست و نتوانسته بازی‌ها را تمام کند.
 
زیلینسکی؟ ما او را در ناپولیِ قهرمان به یاد داریم، اما حتی او هم حالا بسیار متفاوت به نظر می‌رسد. فکر کردن به اینکه اینتر بتواند به اندازه اینتر قدرتمند باشد، یک خیال خام است. در دفعاتی که اینزاگی به بازیکنان ذخیره بازی داده، اغلب تیم تنها به‌سختی از مشکلات عبور کرده است.
 
تا زمانی که تیم از نظر بدنی سرحال بود، این کمبود‌ها پنهان می‌ماند و مشکلی ایجاد نمی‌کرد. اما اکنون که تازگی و شادابی بدن‌ها کمتر شده، مشکلات در سازماندهی و شروع بازی‌ها آشکار شده است، به‌خصوص مقابل تیمی پرانرژی و تهاجمی مثل بولونیا.
 
کاپلو تاکید می‌کند؛ فکر می‌کردیم اینزاگی پشت سر بازیکنان اصلی خود یک ترکیب ذخیره به کیفیت کشمیری دارد، اما مشخص شد که این نیمکت، فقط پشمی معمولی است…
 
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۲۸ ۲۱:۰۳

باید شرایط باشگاه اینتر را در نظر گرفت
چرا بازیکنانی مثل طارمی و زلسکی که امتحان خود را پس دادند
نمی توانند خوب کار کنند.
یه جای کار اینتر هم اشکال دارد.

behroz۱۴۰۳/۱۰/۲۸ ۲۰:۴۰

آبرو ایرانو برده باو برگرد پرسپولیس اگ رات داد بازی کن هه جام ملت‌هارم بخاطر همین آقا باختیم دگ اصلا رو فرم نیست یک و سال و نیم هست ک عوض شده دگ تیم ملی نباید بازیش بدم

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۲۸ ۱۹:۱۹

عالی

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۲۸ ۱۸:۵۳

15 بازی و 1 گل ، این آمار برای یک مهاجم در اروپا خنده دارترین وضعیت ممکن رو رقم میزنه. در کل تاریخ فوتبال اروپا مهاجمی داشتیم که چنین آمار خنده داری داشته باشه؟!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.