آخرین خبرافزایش تعداد نفتکش‌های آتش گرفته در شرق تنگه هرمز
10بازدید
۱

در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ

وزیر دفاع آلمان: ولادیمیر پوتین همچنان برای اروپا تهدید است

وزیر دفاع آلمان در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ گفت حتی اگر توافق صلح بین اوکراین و روسیه به دست آید، «ولادیمیر پوتین» همچنان تهدیدی علیه اروپا باقی می‌ماند.

وزیر دفاع آلمان: ولادیمیر پوتین همچنان برای اروپا تهدید است

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، «بوریس پیستوریوس» وزیر دفاع آلمان در ادامه گفت دولت ایالات متحده تحت ریاست جمهوری «دونالد ترامپ» مشتاق است تا توافق صلح سریع بین روسیه و اوکراین را تسهیل کند و انتظار می‌رود کشورهای اروپایی امنیت اوکراین را تضمین کنند.

پایگاه خبری Ukrinform اعلام کرد، اما این مقام آلمانی مدعی شد اروپا باید هوشیار بماند، زیرا پوتین حتی پس از توافق احتمالی به تحریک غرب ادامه خواهد داد.

وزیر دفاع آلمان در ادامه مدعی شد پوتین به روشی هیبریدی به حمله به اروپا ادامه می‌دهد. او همچنان تهدیدی علیه قاره اروپا خواهد بود.

وی با تاکید بر لزوم ایجاد یک پایگاه نوآورانه قوی برای فناوری‌های نظامی، تصریح کرد: «صلح در اروپا تنها از یک موضع قدرت تضمین می‌شود.»

پیستوریوس اضافه کرد که درگیری در اوکراین اهمیت نوآوری‌های فناوری در جنگ مدرن را نشان داده است. توسعه فناوری‌های جدید در جنگ اکنون به‌جای سال‌ها در قالب ماه‌ها و هفته‌ها سنجیده می‌شود، زیرا این موضوع مرگ و زندگی است.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۳/۱۱/۲۶ ۱۸:۳۳

کی واریز میشود یارانه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.