ادعای خبرگزاری فرانسه درباره گزارش آژانس علیه ایران

خبرگزاری فرانسه امروز ادعا کرد که به گزارش محرمانه ای از سوی آژانس بین المللی انرژی اتمی دست یافته است که بر اساس آن این نهاد مدعی افزایش ذخایر اورانیوم غنی‌شده از سوی تهران شده است.
کد خبر: ۱۲۹۱۱۴۱
|
۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۷ 26 February 2025
|
936 بازدید

خبرگزاری فرانسه امروز چهارشنبه ادعا کرد به گزارش محرمانه‌ای از سوی آژانس بین المللی انرژی اتمی (IAEA) دست یافته است که بر اساس آن ایران در ماه‌های اخیر ذخایر اورانیوم با غنای بالای خود را به میزان قابل توجهی افزایش داده است!

به گزارش «تابناک»، به ادعای این خبرگزاری، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گزارش سه ماهه خود بی اشاره به زرادخانه تسلیحات ممنوعه و هسته‌ای رژیم صهیونیستی در منطقه ادعا کرد که تهران تا ۸ فوریه، ۲۷۴.۸ کیلوگرم (۶۰۵ پوند) اورانیوم غنی‌شده تا درجه خلوص ۶۰ درصد در اختیار دارد که نسبت به گزارش قبلی در نوامبر، ۹۲.۵ کیلوگرم افزایش داشته است و این موضوع «نگرانی جدی» این نهاد را در پی داشته است.

این نهاد بین المللی با نادیده گرفتن ماهیت صلح آمیز برنامه هسته‌ای تهران مدعی شد که این سطح از غنی سازی گامی کوتاه از ۹۰ درصد غنی سازی مورد نیاز برای ساخت سلاح هسته‌ای است!

به گزارش خبرگزاری فرانسه، آژانس در این گزارش ادعا کرد که ایران تنها کشور غیرهسته‌ای است که اورانیوم را تا ۶۰ درصد غنی‌سازی می‌کند؛ سطح غنی سازی که بالاتر از مقدار لازم برای تولید برق هسته‌ای به شمار می‌آید.

در این گزارش محرمانه ادعا شده است: افزایش قابل توجه تولید و انباشت اورانیوم با غنای بالا توسط ایران به عنوان تنها کشور غیرهسته‌ای که چنین مواد هسته‌ای تولید می‌کند، یک نگرانی جدی است!

یک منبع دیپلماتیک به خبرگزاری فرانسه گفت که میزان تولید اورانیوم بسیار غنی شده به ۳۵ تا ۴۰ کیلوگرم در ماه در مقایسه با ۶ کیلوگرم پیش از این افزایش یافته است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گزارشی جداگانه اعلام کرد که «گزارشی جامع و به‌روز» درباره برنامه هسته‌ای ایران، از جمله درباره «وجود و استفاده از مواد هسته‌ای اعلام‌نشده در ارتباط با مسائل باقی‌مانده گذشته و حال» را ارائه خواهد کرد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟