افزایش ۷۵ درصدی تردد زائران از مرز مهران در نوروز امسال
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای ایلام از افزایش ۷۵ درصدی تردد زائران از مرز مهران در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته خبر داد.

به گزارش تابناک از ایلام به نقل از روابط عمومی راهداری و حمل و نقل جادهای استان ایلام ، سیدزاهدین چشمهخاور اظهار کرد: از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ تا ۵ فروردین ۱۴۰۴، تعداد ۲۶۷ هزار و ۱۹۸ مسافر از مرز مهران تردد کردهاند که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۷۵ درصد افزایش داشته است.
وی افزود: در این مدت، ۹۱ هزار و ۴۴۸ نفر وارد کشور شده و ۱۵۷ هزار و ۷۵۰ نفر از طریق مرز مهران از کشور خارج شدهاند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان ایلام گفت: همچنین، ۱۶۷ هزار و ۱۴۳ زائر و تبعه ایرانی و ۸ هزار و ۶۰۷ تبعه خارجی از کشور خارج شدهاند.
چشمهخاور توضیح داد: در این بازه زمانی، ۸۵ هزار و ۷۲۶ زائر و تبعه ایرانی و ۵ هزار و ۷۲۲ تبعه خارجی وارد کشور شدهاند.
وی با تأکید بر وضعیت مناسب عبور و مرور در این مرز، تصریح کرد: تردد زائران در پایانه مرزی شهید سلیمانی (مهران) بهسهولت و بدون مشکل در حال انجام است.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.