آخرین خبرتهدید اژه‌ای به تحمیل شکست‌های بیشتر به ترامپ
15بازدید

عارف: سختی و شرایط کشور به دهه ۶۰ شباهت دارد

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: دولت چهاردهم از ابتدای آغاز به کار با وجود سختی و شرایط کشور که با دهه ۶۰ قابل مقایسه است اما به دنبال این راهبرد بود که جامعه با بهترین وضعیت اداره شود.

عارف: سختی و شرایط کشور به دهه ۶۰ شباهت دارد

محمدرضا عارف عصر امروز (یکشنبه) در جلسه ستاد تنظیم بازار که وزرای دادگستری صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، راه و شهرسازی، ارتباطات و فناوری اطلاعات، معاون اجرایی رئیس جمهور، سخنگوی دولت، دبیر هیئت دولت و مسئولان دستگاه‌های امر حضور داشتند، تصریح کرد: در دولت و به ویژه ستاد تنظیم بازار در مقابله با گرانفروشی با وجود افزایش قیمت‌های جهانی عملکرد خوبی صورت گرفت.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، معاون اول رئیس جمهور همچنین با اشاره به زحمات و تلاش‌های دستگاه‌های نظارتی از جمله سازمان حمایت مصرف کننده و تولید کننده، اتاق اصناف و استانداری‌ها برای برخورد با سودجویان و گران فروشان خاطرنشان کرد: تجربه موفقیت‌آمیز دولت در حفظ آرامش کنونی بر بازار در طول سال باید با قوت ادامه یابد.

وی حفظ و تقویت آرامش در کشور را از تأکیدات مقام معظم رهبری و راهبردهای نظام و دولت چهاردهم برشمرد و گفت: مقام معظم رهبری در دیدارهای خود با دولت و مسئولان نظام همواره بر حفظ و تقویت آرامش در کشور توصیه کردند که دولت چهاردهم از ابتدای آغاز به کار با وجود سختی و شرایط کشور که با دهه ۶۰ قابل مقایسه است اما به دنبال این راهبرد بود که جامعه با بهترین وضعیت به ویژه در حوزه معیشت اداره شود.

معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: در تداوم مسیر کنونی ستاد تنظیم بازار گام‌های اساسی در سال جدید برداشته و موجبات رضایت مردم فراهم شود تا همچنان راهبرد «اولویت معیشت» نظام ادامه یابد چراکه توجه و رسیدگی به معیشت مردم از راهبردهای اصلی دولت چهاردهم است.

عارف تاکید کرد: باید با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی سیاست‌های حاکمیت را دنبال کنیم.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به مصوبه قبلی محدودیت صادرات برای تنظیم قیمت‌ها در بازار تصریح کرد: وزیر جهاد کشاورزی بر اساس تولید سال، سهم نیاز داخلی را مشخص کند و به مازاد بالاتر از نیاز کشور، مجوز صادرات کالاها داده و در موارد خاص نیز برخی از کالاهای مورد نیاز وارد شود.

عارف همچنین از عملکرد اجرایی طرح کالابرگ الکترونیکی توسط وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی قدردانی و تاکید کرد: در ادامه اجرای این طرح ضرورت دارد وزارت تعاون افرادی از دهک‌های پایینی که از اجرای این طرح از قلم افتاده‌اند را هرچه سریع‌تر شناسایی کند و تحت پوشش قرار دهد.

وی ادامه داد: در اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در دولت چهاردهم پس از رفع اشکالات این طرح در سالیان گذشته، اصلاحات در روند اجرای کنونی بررسی و در دولت طرح شود.

عارف خاطرنشان کرد: در اجرای هر طرح اولویت عدم آسیب به معیشت مردم و سپس اجرای آن است.

همچنین در ادامه جلسه که به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد، وزرای صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی گزارشی از اقدامات انجام شده این دو وزارتخانه برای آرامش بازار و تأمین کالاهای مورد نیاز مردم در ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان ارائه کردند.

همچنین وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی گزارشی از نحوه اجرای طرح کالابرگ الکترونیک شامل برنامه زمانبندی اجرای طرح، خانوارهای مشمول طرح و اعتبار مورد نیاز، اصلاحات انجام شده طرح‌های گذشته، پیشنهادات برای اجرای هرچه بهتر این طرح در طول سال جاری و تعداد فروشگاه‌های خرد و زنجیره فعال در اجرای این طرح ارائه کرد.

وزارت جهاد کشاورزی نیز گزارشی از میزان ثبت سفارش و واردات در سال ۱۴۰۳ و همچنین آمار کالاهای اساسی در بنادر کشور در هفته دوم سال جاری ارائه کرد.
در این جلسه مقرر شد، وزارت جهاد کشاورزی بر اساس تولید سال، سهم نیاز داخلی را مشخص کند و به مازاد بالاتر از نیاز کشور، مجوز صادرات کالاها داده و در موارد خاص نیز برخی از کالاهای مورد نیاز وارد شود.

در ادامه این جلسه با توجه به ضرورت تعیین تکلیف نحوه عرضه خودروهای وارداتی و جلوگیری از افزایش قیمت خودروها و همچنین تأثیر آن بر سطح عمومی قیمت‌ها مقرر شد، قیمت کلیه خودروهای بنزینی و هیبریدی وارداتی پس از محاسبه سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان و تصویب ستاد تنظیم بازار عملیاتی شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۰۱/۱۸ ۲۱:۵۶

ولی صبر مردم، تفکرات مردم و علی الخصوص نسل امروز اصلا شبیه به دهه شصت نیست که با شعار گول بخورن

ناشناس۱۴۰۴/۰۱/۱۸ ۲۱:۴۶

یکی یک کت وشلوارپوشیدید سفرقطب جنوبم می‌روید حقوق مفتم می گیرد صندلی نرمم دارید چکارمردم دارید نماز روزه هم انجام دادید وقتی مردی جاتونم بهشته چکارمردم دارید بگذارید تومشکلات غربق شوند یه وام ۳۰ بازنشسته ۴ سال نوبت هستن

ناشناس۱۴۰۴/۰۱/۱۸ ۲۱:۴۰

لااقل خدمات دولتی رامین تونید کمتر کنید عوارض شهرداری وناظرساختمانی واقعا بااین مشکلات توروستا نمیشه خونه ساخت

ناشناس۱۴۰۴/۰۱/۱۸ ۲۱:۱۸

متاسفانه پردوران جنگ تحمیلی وضعیت زندگی اقشارحقوق بگیر خیای بهترازدوره دولت پزشکیان بود ملت ایران هرگز چنین تورم بی سابقه و فشاراقتصادی شدید را تجربه نکرده بودند پزشکیان بهتراست شهامت داشته باشد واستعفا دهد تابیش ازاین مردم زیر فشاراقتصادی قرارنگیرند

مجی موجی۱۴۰۴/۰۱/۱۸ ۱۸:۱۵

این حرف خیلی عالی بود،تمام کشور های دنیا بر علیه ایران می‌جنگیدند.
ما غیر از خداوند یکتای بی همتا ،هیچکس رو نداشتیم.الآن هم فقط خدا رو داریم

ناشناس۱۴۰۴/۰۱/۱۸ ۱۳:۱۱

واقعا مهمه کی رئیس جمهور باشه.
روند رو به بهبود 1400 تا 1403 رو تحویل گرفتید و دادید به کارشناسا تا بررسی کنند.
نمی دونم این کارشناسا کی بهتون میگند که همون روند قبلی رو باید پیش بگیرید؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۴۰۴/۰۱/۱۸ ۱۰:۲۸

واقعا به این هوشو ذکاوت باید بالید استاد زمان جنگ مردم اینقدر در فلاکت وبدبختی نبودند حالا که یاد گرفته وهرروژ آمریکا وجنگ ویا آب یاد آوری مردم میکنید شما چکار کردید جز حرف بدون عمل

ناشناس۱۴۰۴/۰۱/۱۸ ۱۰:۰۳

اگه حتی نزدیک به این ده باشه

دنا اورمزد۱۴۰۴/۰۱/۱۸ ۱۰:۰۲

چه لزومی دارد که دوران سختی و بدبختی را پشت سر هم تجربه کنیم.....

پس شماها چه کاره هستید آقای معاون اول؟؟؟

علی کرمیان۱۴۰۴/۰۱/۱۸ ۱۰:۰۱

شعارامسال توسط مقام معظم رهبری سرمایه گذاری برای تولید تعیین شده ولی به لطف شما وعدم حمایتتان ، متاسفانه شاهد صف های فروش و خروج سرمایه ها ی بزرگ از بازار سرمایه هستیم

ناشناس۱۴۰۴/۰۱/۱۸ ۰۸:۱۸

اشتباه نکن به دهه شصت شباهت نداره ژن برتر!!!

عبدالله۱۴۰۴/۰۱/۱۸ ۰۷:۴۷

بر اساس برنامه توسعه قرار بود در سال1404به ژاپن اسلامی تبدیل شویم
ولی الان در امور اولیه زندگی در ماندیم
گرانی و تورم سرسام آور در همه بخشهای زندگی
رشد منفی جمعیت
کم آبی و خشک سالی و فرونشست زمین
و.......
امید است مسولین کاری کنند کارستان

ناشناس۱۴۰۴/۰۱/۱۸ ۰۳:۰۶

صد رحمت به دهه ٦٠ !لت و پارمان كردين !

ناشناس۱۴۰۴/۰۱/۱۸ ۰۰:۵۷

ما شرمنده ایم مسئولان رو به سختی انداختیم!

ناشناس۱۴۰۴/۰۱/۱۸ ۰۰:۲۲

کجا دهه ۶۰شبیه الانه؟؟؟!!!!

ناشناس۱۴۰۴/۰۱/۱۷ ۲۲:۴۰

شهید رئیسی حداقل 3 سال رئیس جمهوریش طول کشید و دلار رو توی 3 سال دو برابر کرد ، شما که 6 ماهه اومدی 2 برابرش کردی ! خدا بهمون رحم کنه تا پایان این 4 سال !

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.