آخرین خبرافزایش تعداد نفتکش‌های آتش گرفته در شرق تنگه هرمز
17بازدید
۷

۴۰ کیلوگرم خاک جزیره هرمز از ‌گردشگران کشف شد!

​فرمانده یگان حفاظت بندر شهید باهنر و شرق استان هرمزگان از کشف بیش از ۴۰ کیلوگرم خاک و سنگ جزیره هرمز توسط ماموران این یگان در بندر شهیده فاطمه نیک خبر داد.

۴۰ کیلوگرم خاک جزیره هرمز از ‌گردشگران کشف شد!

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، صداقت سالارحسینی اظهار کرد: با توجه به ممنوعیت برداشت خاک و سایر اجزای طبیعت جزیره هرمز، ماموران یگان حفاظت بندر شهیده فاطمه نیک نسبت به این مسئله با جدیت و حساسیت بیشتری برخورد می‌کنند.

وی افزود: در همین راستا، با وجود تبلیغات گسترده طی روز‌های اخیر مبنی بر عدم آسیب‌رسانی به طبیعت و خودداری از برداشت خاک، صدف و ... از جزیره هرمز، متأسفانه باز هم شاهد بی‌تفاوتی برخی از گردشگران هستیم.

فرمانده یگان حفاظت بندر شهید باهنر و شرق استان هرمزگان گفت: مامورین یگان حفاظت بندر شهیده فاطمه نیک جزیره هرمز در حین انجام وظیفه، با هوشیاری و دقت در بررسی مسافران ورودی و خروجی بیش از ۴۰ کیلوگرم سنگ و خاک جزیره از یک فرد با هویت مشخص کشف کرده‌اند.

سالارحسینی با اشاره به اینکه خاک‌ها و سنگ‌های کشف شده در دو کیسه بزرگ کشف و از خروج آنها جلوگیری شده است، خاطرنشان کرد: طی هماهنگی با نماینده دادستان در جزیره هرمز، خاک‌ها و سنگ‌های کشف شده جهت بازگشت به طبیعت جزیره، تحویل نمایندگان محیط زیست و منابع طبیعی شده است.

وی تاکید کرد: این یگان در گذشته نیز بار‌ها با مشاهده تخلفاتی در این زمینه، اقلام کشف شده از جمله خاک، سنگ، صدف و ... را کشف و جهت بازگرداندن به طبیعت اقدام کرده است.

فرمانده یگان حفاظت بندر شهید باهنر و شرق استان هرمزگان با اظهار اینکه همه ما باید بتوانیم میراث‌دار طبیعت باشیم و آن را به نسل‌های آینده برسانیم، بیان کرد: از گردشگران تقاضا می‌شود در راستای احترام به طبیعت و رفتار شایسته و پسندیده، از هرگونه آسیب‌رسانی و برداشت از طبیعت خودداری کنند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۰۱/۲۰ ۱۴:۳۷

10 سال زندانی برای نابودی این اثر زیبای جهانی کم است

مجبد۱۴۰۴/۰۱/۲۰ ۱۴:۲۲

عجب کار مهمی صورت گرفته !؟

ناشناس۱۴۰۴/۰۱/۲۰ ۱۴:۲۱

اشتباه می کنید که جلوی برداشت خاک یادگاری توسط گردشگران را می گیرید با اینکار به تدریج گردشگران نخواهند آمد اقتصاد جزیره مختل خواهد شد و ساکنان جزیره آنرا ترک خواهند کرد و زمینه برای غارت خاک در حد تناژ به شرکتهای چند ملیتی فراهم خواهد شد.

محمد۱۴۰۴/۰۱/۲۰ ۱۴:۲۶

یعنی چی؟ گردشگر اگه شعور داشته باشه میره نگاه می کنه و بر می گرده. درست مثل موزه. مگه یک نفر میره موزه همه چیزو بار می کنه میبره خونش؟؟؟؟؟

ناشناس۱۴۰۴/۰۱/۲۰ ۱۴:۰۰

خود دولت همین خاک رو با برداشت های نامناسب و فروش از بین برده چی میگید

علی۱۴۰۴/۰۱/۲۰ ۱۳:۴۸

جرم انگاری کنید برای این موضوع . اونجا جزیره هست و راحت میشه کنترل کرد . آدم بی شعور که با کار فرهنگی درست نمیشه . الزام لازمه .

ناشناس۱۴۰۴/۰۱/۲۰ ۱۴:۰۲

یعنی با برداشتن چند کیلوی خاک هرمز تمام می شود!
این همه مهر از خاک کربلا. آیا عراق برداشت و تولید مهر از خاک کربلا را باید ممنوع کند؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.