آخرین خبرواکنش فدراسیون پرتغال به خداحافظی رونالدو
2بازدید
۲

برخورد پلیس با رانندگان خودروهای دارای حرکات نمایشی

رئیس پلیس ترافیک شهری پلیس راهور فراجا از شناسایی و برخورد جدی با رانندگان متخلف و خودروهای دارای حرکات نمایشی و پرخطر در معابر شهری خبر داد.

برخورد پلیس با رانندگان خودروهای دارای حرکات نمایشی

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا از پلیس راهور، سرهنگ حسین ولی تویسرکانی روز سه‌شنبه گفت: در پی رصد‌های انجام‌شده از طریق شبکه‌های اجتماعی، یک دستگاه خودروی سواری «کوئیک» که با انجام حرکات نمایشی و مارپیچ در معابر شهر زاهدان موجب ایجاد رعب و وحشت میان شهروندان شده بود، با جدیت و پیگیری پلیس راهور استان سیستان و بلوچستان شناسایی و برای سیر مراحل قانونی توقیف و به پارکینگ منتقل شد.

رئیس پلیس ترافیک شهری پلیس راهور فراجا افزود: گواهینامه راننده این خودرو به مدت سه ماه توقیف شد و با وی برابر قانون برخورد خواهد شد.

سرهنگ تویسرکانی تأکید کرد: امنیت و آرامش شهروندان خط قرمز پلیس است و اجازه نخواهیم داد عده‌ای راننده قانون‌گریز، با حرکات پرخطر خود، امنیت ترافیکی هموطنان را به خطر بیندازند. پلیس راهور با این افراد برخورد قاطع دارد و خودرو‌های متخلف به پارکینگ منتقل می‌شود.

به گزارش ایرنا، رئیس پلیس ترافیک شهری پلیس راهور فراجا پیش از این اعلام کرده بود: سرعت غیرمجاز و حرکات نمایشی رانندگان از عوامل اصلی بروز تصادفات درون شهری است؛ از اینرو تقویت تیم‌های نامحسوس برای برخورد با تخلفات حادثه‌ساز و موثر در وقوع تصادفات به صورت شبانه‌روزی در دستورکار پلیس راهور قرار دارد.

سرهنگ تویسرکانی تأکید کرد: رانندگانی که به صورت همزمان مرتکب ۲ تخلف حادثه‌ساز شوند، خودروی آنها بدون هیچ اغماضی به پارکینگ منتقل خواهد شد چراکه این عوامل بروز تصادف و تشدید جراحات و آسیب‌های وارده در معابر درون‌شهری را موجب می‌شود.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۰۲ ۱۲:۳۱

بیشتر پژو 405 و پژو پارسها تو جاده ها زیگ زاگی رانندگی می کنند و چراغ های خیره کننده هم برای خیلی از ماشینهای دیگه آزار دهنده ات.

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۰۲ ۰۹:۵۰

چراغ زنون چی؟؟؟
بااونها چه برخوردی میخان کنن
نورشون باعث کلی تصادف شده و میشه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.