آخرین خبربقایی: نمی‌پذیریم از بالا به ما دیکته شود
5بازدید

در صورت عدم واکنش نسبت به انتشار گازهای گلخانه ای روی می دهد؛

زمین دچار شدیدترین خشکسالی می شود

با توجه به تغییرات آب و هوایی، بخش هایی از آسیا ، ایالات متحده و جنوب اروپا ، و بسیاری از آفریقا ، امریکا لاتین، خاور میانه و مناطق هم مرز با دریای مدیترانه در معرض خشکسالی شدید در چند دهه آینده هستند که با توجه به مطالعات منتشر شده، مناطق شمال اروپا به روسیه ، کانادا ، آلاسکا و هند می توانند تبدیل به نقاط پر آب زمین بدل شوند

کارشناسان و محققان اعلام کردند که از انتشار بیشتر گازهای گلخانه ای جلوگیری بعمل نیاید، زمین بزرگترین خشکسالی را طی 30 سال آینده را تجربه خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار «تابناک اجتماعی» به نقل از سایتABC، یکی از محققان مرکز ملی تحقیقات جوی (NCAR) در این زمینه گفت: ما در حال مواجهه با خشکسالی گسترده در دهه های آینده ، هستیم اما هنوز به طور کامل زمان و ابعاد این خشکسالی برای کارشناسان و محققان هنوز مشخص نشده است وی همچنین هشدار داد که عواقب بسیار سختی در انتظار ساکنان زمین خواهد بود.

بنابر این گزارش، با توجه به تغییرات آب و هوایی، بخش هایی از آسیا ، ایالات متحده و جنوب اروپا ، و بسیاری از آفریقا ، امریکا لاتین، خاور میانه و مناطق هم مرز با دریای مدیترانه در معرض خشکسالی شدید در چند دهه آینده هستند که با توجه به مطالعات منتشر شده، مناطق شمال اروپا به روسیه ، کانادا ، آلاسکا و هند می توانند تبدیل به نقاط پر آب زمین بدل شوند که البته این شرایط برای هیچ یک از ساکنین منطقه خوشایند نخواهد بود.

پیش بینی بروز خشکسالی نتیجه تحقیقات گسترده بر مبنای دستاوردهای بیش از 22 رایانه تحقیقاتی(طراحی شده توسط برنده جایزه نوبل) است که به کار بررسی پیش بینی دما ، بارش و رطوبت و عوامل آب و هوایی دیگر مشغول است.

محققان بین المللی، مهترین و اصلی ترین علت بروز خشکسالی در سال های گذشته و همچنین مواجه شدن زمین و ساکنانش با وسیع ترین خشکسالی در 30 سال آینده را ناشی از پدیده انتشار گازهای گلخانه ای اعلام کرده اند.

طبق گزارش آژانس محافظت از محیط زیست که چندی پیش منتشر شد، گازهای دی اکسید کربن، متان، اکسید نیتروس، هیدروفلوروکربن، پری فلوروکربن و هگزوفلوراید سولفور 6 نمونه از خطرناکترین گازهای گلخانه ای در سطح جهان هستند.

افزایش خشکی، افزایش میزان بارندگی و سیل، افزایش حرارت و آتش سوزی در جنگلها، افزایش سطح آب دریاها، بروز طوفانهای قدرتمند و آسیب به منابع آب، کشاورزی و اکوسیستم از تاثیرات قابل توجه آلودگی ناشی از گازهای گلخانه ای به شمار می روند.

گازهای گلخانه ای علاوه بر تهدید سلامت انسان می تواند باعث به خطر افتادن امنیت ملی در کشورهای مختلف شود. در سال 2007 در مرکز امنیتی آمریکا 11 ژنرال ارتش آمریکا گزارشی را مبنی بر تاثیر تغییرات جوی بر امنیت ملی کشور مورد تایید قرار دادند. به گفته این مقامات خشونت در مناطق بی ثبات می تواند در اثر کاهش یکی از منابع حیاتی زندگی مانند آب افزایش پیدا کرده و منجر به اغتشاش شود.

بر اساس گزارش نیوساینتیست، در حال حاضر بسیاری از کشورهای جهان به رهبری ایالات متحده تلاش خود را به منظور توقف تولید گازهای گلخانه ای به واسطه قطع وابستگی صنایع به سوختهای فسیلی و عدم استفاده از مواد آلاینده آغاز کرده اند که البته این کشورها به خصوص آمریکا خود توجه چندانی به تولید این گازهای خطرناک در کشور خود ندارند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۲۲ ۱۷:۵۴

تابناک گرامی اصولا چیزی که مهم است سرانهی تولید گاز گلخانه ای هست وگرنه هربچه دبستانی هم می دونه که آمریکا با اون وسعت و عظمت بیشتر از ما گاز گلخانه ای تولید میکنه!

hamid۱۳۸۹/۰۸/۲۲ ۱۷:۱۳

ایران نهمین کشور آلاینده جو اعلام شد در حالی که مثل هشت تای قبلی صنعتی نیستیم!!! دوستان از خودمون شروع کنیم

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۲۲ ۰۹:۵۱

سخت گيرترانه ترين قوانين محيط زيست مربوط به اروپا و کانادا است. هر ماشين توليد ايران اندازه 50 ماشين ژاپنی آلودگی جوی ايجاد می کند.

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۲۲ ۰۹:۰۹

در کشور ما شاید با ساخت ایران رود و دو دریاچه آن سطح آبهایی که با بخار تولید ابر میکنند بیشتر شود

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۲۲ ۰۸:۵۶

انرژی های پاک مثل انرژیهای باد و آب و نور خورشید از اهمیت بالایی در آینده برخوردار خواهند شد و هر کشوری که از حالا اقدام به دستیابی این تکنولوژیها کند برنده خواهد شد .

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۲۱ ۲۳:۵۵

بزرگترين توليد كننده گازهاي گلخانه اي كشور دوست همسايه برادر چين هست.

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۲۱ ۲۳:۳۶

تا سی سال آینده کشور های صنعتی خود رو های بدون آلودگی تولید خواهند کرد و از انرژی های پاک استفاده خواهند کرد ولی ما ....

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۲۱ ۲۱:۵۱

ماکه بالاخره میمیریم حالا یکم زودتر از تشنگی میمیریم!!!!!

احسان۱۳۸۹/۰۸/۲۱ ۲۰:۵۷

اونایی که لایه ازن را پاره می کنن خودشون هم برن بدوزن به ما چه

حسین۱۳۸۹/۰۸/۲۱ ۱۹:۳۰

در اخبار بود که ایران جزو چند کشور آلاینده هوا با گاز گلخانه ای هست

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۲۱ ۱۸:۴۲

آب دریای خزر باید بیارید به استانهایی شرقی و مرکزی کشور که مشکل کم آبی دارند

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۲۲ ۱۷:۵۳

آخه عزیز من چرا توی مسئله ای که اطلاع نداری نظر میدی؟ آب شور دریا که بدتر همه جارو تبدیل به شوره زار میکنه آب دریا رو برای استفاده باید تقطیر کنی تا نمکش جدا بشه و تازه آب تقطیر شده هم خاصیتی نداره چون فاقد املاح استو این بدون در نظر گرفتن انرژی لازم برای این کار است یعنی باید 100 بشکه نفت بسوزونی تا یک بشکه آب تقطیر شده بدست بیاری. تابناک خواهشا کنار کامنت های ضعیف چهارتا کامنت درست و حسابی رو هم تایید کن!

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۲۲ ۰۸:۲۲

لطفا نظرات احساسی نده چنین چیزی از نظر علمی ممکن نیست

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۲۱ ۱۸:۲۳

ما که وارد کننده همه چی هستیم دیگه چه فرقی مکنه باران بیاد یا نیاد؟؟
کشاورزی که کلا داره نعطیل میشه !!

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۲۱ ۱۸:۰۲

چرا نظرات در مسایل سیاسی رو درج نمیکنی در مورد اب و هوا نظر درج میکنی؟؟

بهرام۱۳۸۹/۰۸/۲۱ ۱۵:۵۷

جهت اطلاع ايران از بزرگترين توليد كنندگان گاز هاي گلخانه اي است

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۲۲ ۰۹:۵۶

جهت اطلاع اینقدر خالی نبد!

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۲۱ ۱۵:۲۱

ما در اهواز از حالا رفتیم به استقبال. رودخونمون رو می گم:
خشک شد زبون بسته/مثل قم شد زبون بسته

امین۱۳۸۹/۰۸/۲۱ ۱۳:۳۴

کشورهای پیشرفته گاز گلخانه ای زیادی را در اتمسفر رها می کنند که البته مقصر فقط آنها نیستند زیرا کشورهای در حال توسعه از محصولات کشورهای صنعتی خریداری میکنند و به نوعی شریک هستند متاسفانه بشر روز به روز نسبت به مصرف بنزین حریص تر می شود
کشورهای در حال توسعه درست هست که اثر کمتری به طور مستقیم در پدیده گازهای گلخانه ای دارند اما تخریب خاک و جنگل ها و سد سازی های نامناسب و چرای بیرویه و بیابان زایی زیادی دارند تحقیقات نشان میدهد کشورهای در حال توسعه بشدت جنگل های خود را تخریب می کنند آب های شیرین و شور را آلوده می کنند و زباله های پلاستیکی زیادی تولید می کنند و کشاورزی بهینه ای ندارند اینها همه بر کم آب شدن آب مصرفی جهان تاثیر خواهد داشت
امین - فارغ التحصیل زیست شناسی

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۲۱ ۱۳:۳۰

چیزی که جالبه اینه که کشورهایی که مسوول اصلی انتشار گازهای گلخانه ای هستند خود دچار پرآبی می شوند!!!

امین۱۳۸۹/۰۸/۲۱ ۱۹:۰۲

بستگی دارد دوست عزیز
کشورهایی مثل چین و آمریکا بسیار وسیع هستند و در بخش هایی دچار پرآبی و در بخشی کم آبی می شوند جنوب اروپا وضعیت بدی پیدا میکند و روسیه و کانادا پرآب میشود البته تنش در شرایط اقلیمی زمین دودش به همه ساکنان زمین میرود جایی سیل جایی خشکسالی جنگ های داخلی در آفریقا و....

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۲۱ ۱۱:۵۲

تا زمانی که دو کشور مطرح آمریکا و چین تصمیم جدی در این زمینه نگیرن هر گونه اقدامی توسط دیگر کشورها آب در هاون کوفتن است.

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۲۱ ۱۱:۴۹

کشورهای صنعتی جهان نظیر ایالات متحده باید مسئولیت این فاجعه رو به عهده بگیرند.

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۲۱ ۱۱:۲۷

.....که البته این کشورها به خصوص آمریکا خود توجه چندانی به تولید این گازهای خطرناک در کشور خود ندارند....حال آدم از دروغای ناشیانتون به هم میخوره

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.