رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
12بازدید
۵۴

شلختگی‌های عجیب با تغییر ساعت مدارس/ از بی‌توجهی به مصوبه تا خواب آلودگی دانش آموزان

تنها دو روز پس از ابلاغیه عجولانه وزارت آموزش و پرورش مبنی بر تغییر ساعت شروع مدارس به ۶ صبح، گزارش‌های میدانی، حاکی از عدم اجرای این دستور در بسیاری از مدارس و ایجاد بی‌نظمی در برنامه‌های آموزشی است.

شلختگی‌های عجیب با تغییر ساعت مدارس/ از بی‌توجهی به مصوبه تا خواب آلودگی دانش آموزان

شلختگی‌های عجیب بعد از تغییر ساعت مدارس / بی‌توجهی مدارس و آشفتگی‌های آموزشی نتیجه

خبر‌های رسیده، گزارش‌های میدانی و نیز تماس‌های مخاطبان حکایت از شلختگی‌های اساسی بعد از تصمیم عجولانه و ناگهانی اخیر آموزش و پرورش دارد.
 
به گزارش سرویس اجتماعی تابناک، شلختگی‌های عجیب بعد از تغییر ساعت مدارس رخ داده است؛ برخی از مدارس کاملاً از اجرای این طرح سر باز زده‌اند و طبق روال سابق (۷:۳۰ یا ۸ صبح) فعالیت خود را آغاز کرده‌اند.
 
گزارش‌هایی نیز از تعجیل در تعطیلی زودهنگام مدارس به بهانه «هماهنگی با ساعت جدید» دریافت شده است، به طوری که دانش‌آموزان حتی زودتر از ساعت رسمی به خانه فرستاده می‌شوند. در حالی که بسیاری از آنها، در همان ساعت سابق بر سر کلاس حاضر می‌شوند، اما از تعطیلی زودهنگام هم استقبال کرده‌اند.
 
 در دبیرستانی در کرج که امتحان روز چهارشنبه را مطابق دستور جدید، ساعت ۷ صبح برنامه‌ریزی کرده بود، به دلیل عدم حضور بیش از نیمی از دانش‌آموزان، مسئولان مجبور شدند آزمون را به ساعت ۸ موکول کنند.
 
یا در یکی از مدارس تهران دانش آموزان زودتر از زمان مصوب فعلی از مدرسه خارج شده و به منزل رفته‌اند. خواب الودگی دانش آموزان مخصوصا در مقاطع پایین تر نیز از جمله مشکلات گزارش شده است.
 
در این میان در این دو روز دردسر‌هایی نیز برای سرویس‌های مدارس و هماهنگی آنها با دانش آموزان ایجاد شده است.
 
یک معلم در واکنش به این تغییرات، عکسی از کلاس درس خود را در فضای مجازی منتشر کرد که وضعیت خواب‌آلودگی دانش‌آموزان در ساعت ۶ صبح را نشان می‌دهد.
شلختگی‌های عجیب بعد از تغییر ساعت مدارس / بی‌توجهی مدارس و آشفتگی‌های آموزشی نتیجه
وی در توضیح این عکس نوشت: «۶ صبح این وضعیت کلاس من بود. گفتم حالا که خوابیدید، حداقل صورت هاتونو بپوشونید تا عکستون تو اینترنت دو تا مدرسه ژاپن از توش دربیاد!»
 
اصرار عجیب یک مدیر بر ابلاغیه
گفته می‌شود این طرح، به اصرار یکی از مدیران وزارت آموزش و پرورش به طرز ناگهانی و عجولانه ابلاغ شده است. اکنون پس از بروز مشکلات عملی، پرسش‌های جدی درباره مسئولیت‌پذیری تصمیم‌گیرنده و توجیه فنی این تغییر مطرح شده است. باید دید این مقام محترم حاضر است مسئولیت کار خود را بپذیرد یا به نوعی آن را در رسانه‌ها توجیه و یا کلا رد خواهد کرد.
 
علی فرهادی؛ سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به انتقادات برخی خانواده‌ها نسبت به تغییر ساعت آغاز فعالیت مدارس به ۶ صبح، ضمن ارائه توجیهاتی گفت: پس از مصوبه هیئت دولت در تاریخ ۱۷ اردیبهشت مبنی بر آغاز به کار ادارات از ساعت ۶ صبح، تقاضا‌های زیادی از سوی والدین شاغل که فرزند دانش‌آموز دارند به آموزش و پرورش ارائه شد، این تغییرات باعث بروز مشکلاتی برای برخی خانواده‌ها شده است، چرا که ساعت رفتن دانش‌آموزان به مدرسه با زمان شروع کار والدین هم‌زمان نیست.
 
وی افزود: امسال به‌دلیل ناترازی انرژی، افزایش دما و کاهش نزولات آسمانی، تولید برق با مشکل مواجه شده است و بخشی از این ناترازی را می‌توان با کاهش مصرف انرژی در مدارس و ادارات کنترل کرد.
 
فرهادی با بیان اینکه در شیفت عصر، هوا گرم‌تر و مصرف انرژی در مدارس بیشتر است، گفت: تصمیم هیئت دولت درباره آغاز به کار ادارات از ساعت ۶ صبح، مدارس را نیز شامل می‌شد البته اجرای این تصمیم در مدارس با یک هفته تأخیر انجام شد تا به زمان پایان سال تحصیلی در دوره ابتدایی نزدیک‌تر شویم.
 
وی ادامه داد: زمان آموزش در مدارس ابتدایی تقریباً رو به پایان است و اکنون وارد فصل امتحانات شده‌ایم و مدارس متوسطه از هفته آینده امتحان دارند بنابراین تصمیم گرفته شد که تمام امتحانات نهایی و داخلی در شیفت صبح برگزار شود، به همین دلیل امتحانات پایه نهم که در نوبت عصر برگزار می‌شد، به صبح منتقل شد.
شلختگی‌های عجیب بعد از تغییر ساعت مدارس / بی‌توجهی مدارس و آشفتگی‌های آموزشی نتیجه
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: قطعاً باز شدن مدارس در ساعت ۶ صبح برای بسیاری از خانواده‌ها دشوار است، اما باید بپذیریم که شرایط انرژی در کشور عادی نیست و همه ما باید برای مدیریت بهتر این وضعیت، با یکدیگر همراهی کنیم و هیچ مدرسه‌ای اجازه ادامه فعالیت بعد از ساعت ۱۳ را ندارد.
 
در این میان همین دو روز کافی بود تا برنامه ریزی‌های برخی از اولدین نیز به هم بخورد. 
 
ساعاتی پیش نیز حمیدرضا حاجی بابایی، نایب ریبس مجلس و وزیر اسبق آموزش و پرورش، از دولت خواستار تجدیدنظر در تغییر ساعت شروع مدارس شد و گفت که این تغییر ساعت به شدت مورد اعتراض مردم است.
 
در نهایت این که این نوع تصمیم گیری‌ها و تحمیل هزینه‌های بیخودی به سیستم آموزش و پرورش، در حالی که رئیس جمهور و مجموعه وزارتخانه روی موضوعات آموزشی و بحث ارتقا کیفیت و عدالت آموزشی و ... تاکید دارند تناسبی با نگاه کلی حاکم بر وزارتخانه ندارد.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ایرانی۱۴۰۴/۰۲/۲۷ ۰۸:۲۵

آموزش و فرهنگ رکن اصلی یک نمدن و جامعه است . با ندانم کاری و بی فکری دارند جامعه را به سراشیبی می برند.

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۲۵ ۱۵:۴۶

این لجبازی دولت برای زیر سئوال بردن مجلس است که ساعت را عقب نکشیدند. والا مدارس یکهفته دیگر خودبخود تعطیل خواهند شد...

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۲۵ ۱۴:۵۴

دم مسوولین گرم واقعا....

مهاجرپور۱۴۰۴/۰۲/۲۵ ۱۳:۵۳

من خودم معلم هستم
مدارس از شنبه ۲۰ اردیبهشت تعطیل بود
این تصمیم برای مدارس تعطیل گرفتید

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۲۵ ۱۳:۲۸

ناترازی انرژی وجود داره پس خانواده‌ها تاوان بدن، دولت هم فقط نگاه کنه.

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۲۵ ۱۳:۲۱

واقعا حل این مشکل این قدر سخته؟
کلاسهارو انلاین کنید و تمام
مگه زمان کرونا،آنلاین نبود؟

مجید۱۴۰۴/۰۲/۲۵ ۱۱:۱۳

هیچ کس سر جاش نیست وزیر آموزش و پرورش که دوست داشت سرباز شود

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۲۵ ۱۰:۴۳

در تصمیماتی که در‌مورد اجتماع مردم گرفته میشود، مردم حق دارند در مورد آن تصمیم نظرشان گفته و شنیده شود. باید از قبل موضوع‌از طریق رسانه ها بین مردم مطرح شود. نظرات متخصصان موافق و‌ مخالف از طریق رسانه ها بصورت بیطرف بیان شود تا فواید و‌ مضرات آن تصمیم برای مردم روشن شود ..

محسن۱۴۰۴/۰۲/۲۵ ۰۳:۴۹

به ان کسانی که چنین طرح هوشمندانه کشیده و تمام شرایط ان را تخصصی بررسی کرده است باید جایزه نوبل را بهشان داد و اسمشان در تاریخ این مملکت نوشت.....؟؟؟

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۲۵ ۰۳:۳۸

من نمی فهمم برای چی مردم رو جابجا می کنی جای ساعت رسمی؟ انگار عمدا می خواین مردم رو ازار بدین

بابک۱۴۰۴/۰۲/۲۵ ۰۳:۳۰

مملکت شده پر از مدیران کوتوله و بی تدبیر.
باید کسانی که چنین تصمیمات نابخردانه می‌گیرند را بازخواست و عزل کنند.

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۲۵ ۰۰:۱۲

برید یک سر در بازار و بخصوص مراکز تجاری بزنید و ببینید چه میزان برق که بیخود و بیجهت داره مصرف میشه و مسی هم نظارتی نداره اونوقت اومدن گیر دادن به یکساعت زودتر رفتن بچه ها به مدرسه!

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۲۵ ۰۰:۱۲

دولت کارشناسان!!!!!

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۲۴ ۲۳:۵۰

بی تدبیری مسئولان دولت پزشکیان .

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۲۵ ۰۸:۱۵

مجلس مخالفت کرد و دولت را مجبور به این تصمیم کرد
بهرحال اوضاع برق بسیار خراب است و باید کارهای بزرگی کرد .

بی نام۱۴۰۴/۰۲/۲۴ ۲۱:۴۹

حالا فکر کردید این ها فوق‌العاده ویژه و خواص برای معلمان می زنن چه دل خوشی دارن بعضی از معلم ها

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۲۴ ۲۰:۳۶

ساعت پنج باشه بهتره اینطوری دانش آموزان نماز صبحشان هم اول وقت میخونند

امید۱۴۰۴/۰۲/۲۵ ۱۹:۲۱

از دوستان دیگه میپرسم ، به این نظر باید بخندم یا گریه کنم ؟؟

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۲۴ ۲۰:۲۷

این که گفته ساعت شروع رو هماهنگ با والدین کارمند اتخاذ کردن، خوب مدرسه که زودتر تموم میشه و بچه زودتر از والدینش به خونه بر میگرده چی ؟

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۲۴ ۱۹:۳۴

اگر کسی خطایی داشته باشه و خطای خودش رو بپذیره کمتر درد داره. اینکه مثل این حضرات خطاکار طلبکار باشی واقعاً قابل تحمل نیست.

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۲۴ ۱۹:۰۹

مسیولین خودبین ، بچه ساعت 7به زوربیدارمیشه ،حالا شما می خواهید ساعت 5صبح بزدارشه ، این نبوغ وهوشتان را برای تولید برق با کارگرفتهاید که ناترازی بوجودامده

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۲۴ ۱۸:۴۷

چرا با روح وروان بچها بازی میکنین

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۲۴ ۱۸:۴۱

امان از بی تدبیری،مگر فرزندان این کشور مثل کارمندان باید اسیر اوامر نابخردانه شوند،کم خوابی تاثیر منفی در یاد گیری خواهد داشت،

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۲۴ ۱۷:۳۱

مگه پادگانه ملت ساعت 6 صبح برند سر کار آخه!!! کجای دنیا اینکار رومیکنند؟ شرایط کشور شده مثل کشورهای جنگ زده!!!

حسین۱۴۰۴/۰۲/۲۴ ۱۷:۲۲

چرا مثل اغلب کشورهای دنیا که ساعت زمستانی و تابستانی با یکساعت تاخیر را دارند نداریم؟ چه مصوبه غلط و سیاسی بود که مجلس غیر کارشناس ما مصوب کرد؟ این وضعیت ساعت را اصلاح کنید. مردم ایران تا کی باید تاوان سیاسی کاری و اشتباهات حکمرانی را بدهند؟

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۲۴ ۱۷:۱۰

دانش اموزان وقتی تا ساعت 2شب بیدار می مانند چنیین اتفاقی باید بیفتد

محسن۱۴۰۴/۰۲/۲۴ ۱۵:۴۱

اگر کسی میزان بهره وری کلاسهای درسی یا کار کارمندان را در ادارات بداند هیچ گاه با چنین تصمیماتی چنین پیامدهایی را رقم نمی زند. باور کنید اگر ساعت کار مدارس را دوساعت در روز کنند نتیجه بهتری رقم خواهد خورد همین طور ساعات کار ادارات را. یک تحقیق کنند ببینند از ۸ساعت کار کارمندها چندساعت مفید است.به جرات می گویم بعد از دوساعت تمرکز همهدشان به هم خورده و کار مردم را درست انجام نمی دهند. هم مدارس و هم ادارات ساعت ۱۰تا ۱۲ فعالیت کنند اما روی فعالیتشان نظارت قوی وجود داشته باشد که واقعا کار انجام دهند چه تدریس و چه راه انداختن کار مردم در ادارات.

حسین۱۴۰۴/۰۲/۲۴ ۱۵:۳۲

آخه تابی جون
به خدا نمیشه بچه رو ساعت 5:30 صبح بیدار کرد .
این بنده خدا بچه ها رو با شاگرد نانوایی یکی میدونه .

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۲۴ ۱۵:۲۴

مگه پادگان ک بچه ۷ساله۵صبح ازخواب بیدارشه آخه
به کجا داریم میریم ما..‌احساس تنفردانش آموز از مدرسه

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۲۴ ۱۵:۲۴

ادارات هم همينطوره ، منتها كسي نيست عكس بگيره .

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۲۴ ۱۵:۰۷

نسل جدید هم باید کم کم با تصمیم ها و درایتهای مدیران آشنا بشن

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۲۴ ۱۵:۰۰

بابا یک ساعت طبق معمول ساعت را می کشیدید جلو این مسخره بازی ها را راه نمی انداختید یک ملت را اسیر کردید.

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۲۵ ۰۵:۲۲

آخه کی ما خودمون ۶صبح رفتیم مدرسه اون آدم عقده ای ک این تصمیم گرفته بچه ابتدایی چطوری باید ۵ پاشه ۶صبح خواب آلو تو مدرسه باشه خدارو خوش نمیاد با تصمیم اشتباه بچه هارو اذیت کنیم

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۲۴ ۱۴:۵۶

همش آزمون و خطا.... این روش تا کیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۲۴ ۱۴:۳۶

وقتی یه کاری با عقل جور در نمیاد برای چی باید انجام بدید بچه ۶ ثبح چجوری باید تو مدرسه حاظر باشه ، کارخونه هام شیفتشون ۷ صبحه ، بعد بچه مثلا باید ۵ صبح چجوری بیدار بشه که بتونه ۶ صبح تو مدرسه حاظر باشه .

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۲۴ ۲۰:۳۲

شما با بچه ت برو مدرسه
صبح
بنويس صبح
عمو چند كلاس سواد داري

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۲۴ ۱۴:۳۵

اقای حاجی بابایی اگر شما تو مجلس با قانون مسخره عدم تغییر ساعت اوضاع کشور رو بهم نمیریختین الان اینجوری شیر تو شیر نمیشد...الان مدیر عامل ما خودش خدایی هست قانون دولت قبول نکرده که ساعت کاری بشه ۶ تا ۱...من مجبورم ساعت ۵ صبح بچهم ببرم مدرسه بعد خانمم ببرم سرکار بعد خودم بیام سرکار در صورتی که قبلا همه مون یک تایم داشتیم...

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۲۴ ۱۴:۳۵

اگه ساعت رسمي كشور مثل هر سال يك ساعت برده بودين جلو اين مشكلات پيش نمي امد

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۲۴ ۲۱:۲۳

مسکن هست ، نه درمان. اون هم تاثیر چندانی نداره

ناش۱۴۰۴/۰۲/۲۴ ۱۴:۳۵

شرایط انرژی بحرانی هست، دانش آموز و خانواده اش باید تاوان بده؟؟؟

با این شرایط بحرانی آب، گاز و برق این دانش آموز آینده ای داره؟ دلخوشی داره؟؟؟

همون بهتر که در خواب شیرین صبحگاهی باشه.... بخواب گلم که آینده خوش را فقط در خوابی می تونی ببینی!!!!

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۲۴ ۲۰:۴۸

ناشناس ۱۶:۱۲ اینقدر کسری بودجه دارند که با بالا و پایین کشیدن قیمت سکه و ارز کسری بودجه را جبران
می‌کنند با کدام پول نیروگاه برق بسازند همین کشور همسایه ترکیه که نه گاز طبیعی دارد و نه نفت ۱۳ برابر ایران برق مصرف می‌کنند

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۲۴ ۱۹:۴۲

تازه بهار است و هوا خنک

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۲۴ ۱۶:۱۲

چرا کسی به فکر ساخت نیروگاه نیست؟ تاوان شو مردم باس بدن؟

سینا۱۴۰۴/۰۲/۲۴ ۱۴:۲۶

پدر و مادر تنبل فرزندان بیسواد تربیت میکنند نمونه اش زیاد است در جامعه وگرنه ساعت ۶ صبح مدرسه رفتن هیچ ایرادی ندارد

اا۱۴۰۴/۰۲/۲۵ ۰۸:۳۶

نمونش خودتی

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۲۴ ۲۰:۴۴

هیچ کجای دنیا بچه‌ها ساعت ۷ به مدرسه نمی‌روند بچه‌های کشورهای دیگر کم هوش هستند و بچه‌های ایران که ساعت ۷ به مدرسه می‌روند باهوش

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۲۴ ۱۶:۱۰

؟شما والدین چند فرزندین

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۲۴ ۱۴:۲۳

از ثمرات پایین بودن بهره هوشی تصمیم گیر هست این مشکلات

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۲۴ ۱۴:۱۸

تصمیم رو مخی بود

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۲۴ ۲۰:۳۷

همه جوره دارید به این مردم فلکزده شده فشار می‌آورید

و آیا اصلا کسی حواسش هست و به خطرات زیاد این تصمیم گیری های اشتباه و عجیب و غریب فکر کرده اید ؟؟

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۲۴ ۱۴:۱۸

عجب از این تصمیمات. همین آقایی که عکسشو زدید خودش عامل اصلیه این تصمیمه.

مریم۱۴۰۴/۰۲/۲۵ ۰۸:۳۳

وقتی مملکت پر از آدم بیسواد هست .نتیجه میشه همین..برق هم کشکه

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۲۵ ۰۰:۲۹

آقای رئیس جمهور تو مناظرات گفت برنامه ندارم! خودتون رای دادید

احمد۱۴۰۴/۰۲/۲۴ ۲۰:۴۰

چرا شکنجه مردم را از مدرسه آغاز کرده‌اید مگر چه گناهی کرده‌ایم که با مردم این چنین رفتار می‌کنید

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.