آخرین خبرسیلاب سهمگین در راه کشور؛ آماده‌باش سراسری بحران
12بازدید
۱۹

موج سواری براندازان بر اعترضات کامیون‌داران

وضعیت براندازان رقت‌انگیز شده است به نحوی که سقف کنش‌گری آن‌ها در حد تحریم بستنی با طعم انبه! و موج‌سواری روی مطالبات صنفی کامیون‌داران پایین آمده است.

موج سواری براندازان بر اعترضات کامیون‌داران

به گزارش تابناک به نقل از همشهری، بعد از هزیمت شورش زن، زندگی، آزادی که اپوزیسیون برانداز متوهمانه آن را سرآغازی برای یک تغییر بزرگ در ایران می دیدند، جریان ضد انقلاب بیش از گذشته رو به زوال نهاد و ضعف را تجربه کرد.

پیروزی ترامپ در آمریکا، امید را در دل ضد انقلاب به وجود آورد. براندازان تصور داشتند می‌توانند به کمک ترامپ، فشار بر جمهوری اسلامی را فزاینده کنند و زمینه را برای تغییرات در تهران فراهم آورند اما ترامپ نه تنها آنطور که براندازان می‌خواست، عمل نکرد بلکه با به تعطیلی کشاندن رسانه‌های ضد انقلاب، با توجیه بهره وری سیاسی پایین آنها، نشان داد که برای طرح دیگری آمده است.

درماندگی از بستنی انبه تا اعتراض کامیون‌داران!

وضعیت براندازان رقت‌انگیز شده است به نحوی که سقف کنش‌گری آن‌ها در حد تحریم بستنی با طعم انبه! و موج‌سواری روی مطالبات صنفی کامیون‌داران پایین آمده است.

اخیراً طرح سه‌نرخی‌شدن گازوئیل که قرار بود از ابتدای تیرماه ۱۴۰۴ اجرایی شود، موجی از نارضایتی را در میان رانندگان ناوگان حمل‌ونقل سنگین به وجود آورد. کامیون‌داران معترض اعلام کردند افزایش چشمگیر هزینه‌های سوخت، توان ادامه فعالیت را از آن‌ها خواهد گرفت.

این اعتراضات هرچند به گوش مسئولین امر رسید و هفته گذشته و بر اساس تصمیم هیات دولت اعلام شد تمام نیاز مصرفی کامیون‌داران با نرخ‌های فعلی به‌طور کامل تأمین خواهد شد، لیکن موج سواری جریان ضد انقلاب روی این اعتراضات آشکارا نشان داد این جریان تا چه اندازه فرصت‌طلب و بی‌برنامه و به بن‌بست رسیده است.

سعی براندازان برای فلج‌کردن حمل‌ونقل ایران

رسانه‌های برانداز همچون من‌وتو، بی‌بی‌سی فارسی، ایران اینترنشنال با پوشش گسترده و جهت‌دار، سعی داشتند اعتصابات را به عنوان پازل «قیام مردمی» نمایش دهند و با همه گیر ساختن هشتگ‌های ضد امنیتی در مجازی، صنف کامیون‌داران را برای مشارکت بیشتر ترغیب کنند.

از سوی دیگر این نکته را نباید از نظر دور داشت که فلج‌کردن حمل‌ونقل و لجستیک ایران، همواره یکی از اهداف تحریم‌های غرب بوده و در فقره اعتراضات اخیر نیز براندازان با تشویق به اعتصاب، سعی در یاری‌رسانی به راهبرد غرب داشتند.

هوشمندی نظام برای خنثی‌کردن تلاش‌های ضد امنیتی

در فقره اعتراض کامیون‌داران، نظام تصمیم‌گیری در کشور با هوشمندی خوبی عکس‌العمل نشان داد. یکی از وجوه این هوشمندی، تفکیک اعتراض صنفی از سیاسی بود که به خوبی صف معترضین را از تندروهایی که مقاصد دیگری در سر داشتند، جدا کرد. در برخی تصاویر منتشره مجازی می‌توان به‌عینه رذالت اقلیت تندرو در میان کامیون‌داران را دید که با تهدید صاحبان بار و فحاشی علیه آنها، درصدد رکود در حوزه حمل و نقل هستند.

از سوی دیگر، دولت با گوش شنوا نسبت به اعتراض کامیون‌داران برخورد کرد و سعی نداشت سه نرخی شدن گازوئیل را یک طرفه و بدون توجه به عوارض آن اجرایی کند. به همین جهت و همانطور که در سطور قبل نیز اشاره شد، هیات دولت اعلام کرد با لغو مصوبه سه‌نرخی‌شدن، تمام نیاز مصرفی کامیون‌داران با نرخ‌های فعلی تامین خواهد شد.

علاوه بر تفکیک اعتراض صنفی و سیاسی و اتخاذ سیاست تعاملی، نیروهای امنیتی و اطلاعاتی کشور نیز با تحریک آفرینی اقلیت تندرو مقابله خواهد کرد و این اقلیت قطعاً فرصت التهاب آفرینی در آینده را نخواهند داشت.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ایرانی۱۴۰۴/۰۳/۰۵ ۱۰:۲۳

افغانی ها رو بیرون کنن مشکلات حل میشه بوجه کم تر خرج اینا بشه دیگه بنزین برق گازوئیل گران نمی کنند .این همه بچه افغانی میدونی روز چقدر گندم میخوان از خارج باید بخریم پولش از گازوئیل وبنزین ...جمع حقوق معلم و ساخت مدرسه کتاب برا افغانی

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۰۴ ۲۳:۲۶

بابا به پیر به پیغمبر گرانی بیمه گرانی لاستیک گرانی روعن متور گرانی قطعات سر سماور نصف کردن کایه توسط شرکت‌های باربر ودللال های بی وجدان امان ازدست رانندها را گرفته به کی بگیم بی کفایتی انجمن های صنفی ندان ه به موقعه کرایه توسط شرکت‌ها چکار کنیم

محمد۱۴۰۴/۰۳/۰۴ ۲۳:۰۴

مشکلاتشون حل کنید حرفها مفت نزنید هزاران مشکل دارند

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۰۴ ۱۱:۳۹

مسولان باید با عملکر دشون کاری کنند که موج دست بر اندازها بقول شما نیفته .من ا..توفیق

شهروند۱۴۰۴/۰۳/۰۴ ۰۹:۳۵

همه آنها در یک کامیون جا میشوند

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۰۳ ۲۳:۴۸

سبمان قیمت جهانی 1 دلار
الان سیمان شده 390 هزار تومن
انحصاری و ورود سیمان هم ممنوع هست
فک کنم یک اعتراض دیگه همین باشه
البته رئیس جمهور فرمودن قراره درد مردم را بشنوند و حل کنن مشکلات را؟؟؟؟؟!!!!!

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۰۳ ۲۳:۲۵

اول نرخ کرایه‌ها را 3برابر کنید بعد گازوئیل را سه نرخی بعد صاحبان کالا مقدار اضافه ک ایها را از جیب مردم می‌گیرند بعد مردم ناراضی را چطور کنترل میکنید عاقلانه فکر کنید مردم تو نو شبشون ماندند

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۰۳ ۲۳:۱۲

باید اونیکه طرح 3 نرخی را داد بازخواست کنید
تا شاهد این مسائل نباشیم
ایت بازی قراره کی تمام بشه درآمد ریالی ، هزینه دلاری؟
دولت همراه با آن بانک مرکزی باید تکلیف خودشو با مردم مشخص کنه

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۰۳ ۲۲:۵۹

این شلغم ها هنوز ناامید نشدن؟ گرچه نوچه هستن و دستمزشون رو می گیرن

راننده اواره۱۴۰۴/۰۳/۰۳ ۲۲:۵۰

چ موج سواری کدوم ضد امنیتی آخه من راننده سرم انداختم پایین با این همه دردسرو استهلاک دارم کارو میکنم حمایتم ک نمیکنن هیچ مشکلی ازم حل نمیکنن با این همه مالیات وعوارض وهزار قسطو گرونی چرا ازم ماهیانه پنج نیم میلیون بابت تامین اجتماعی می‌گیرند آخه این باج خواهیه بی انصافیه دوتا راننده با این همه مخارج جاده ای چطوری از عهده ماهیانه یازده میلیون بر بیایم

محمدرضا۱۴۰۴/۰۳/۰۴ ۱۷:۳۱

پنج میلیون دیگه برای شما پولی نیست.هر ماشین سنگینی فقط حداقل ماهی150میلیون تومن گازوئیل میفروشه

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۰۳ ۲۲:۲۹

دولت جا زد اگر نمیزد اون موقع وضعیت ناجور بود

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۰۴ ۱۴:۴۸

دقیقا امتیاز داد

راننده راننده۱۴۰۴/۰۳/۰۳ ۲۱:۵۶

کرایه ها نه کمسیون. با گرانی لوازم یدکی سنجیده بشه

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۰۳ ۲۱:۴۰

حضرات مشکلات عدیده رارفع کنند و بهانه بدست دشمنان ندهند وقتی وضعیت وخیم اقتصادی کمر اکثریت ملت راخرد گرده وکارمندان وبازنشستگان وکارگران جهت تهیه مایحتاج تولیه زندگی شرمنده خانواده هایشان هستند باچه روشی اعتراضشان رابیان نمایند

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۰۳ ۲۱:۲۷

میشه شما مقاله ننویسید فقط اخبار رو انتشار بدید،خدایی خیلی سنگینترین

عباس۱۴۰۴/۰۳/۰۳ ۲۱:۲۵

رسانه های این مدلی طبیعی هست از هر اتفاق بدی در کشور خوشحال باشند. همشون اپل اینکه خارج کشور هستند هر اتفاقی بیفته در امان هستند. سر مذاکرات هم به شدت در حال ناامید سازی و حرف های اضافه هستند. به امید خدا توافق انجام بشه دهن اینا رو بسته ببینیم یکم بخندیم بهشون

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۰۳ ۲۱:۲۴

والا حق هم دارن ، من کفم برید از این خلاقیت شرکت میهن ، دمش گرم با این محصول جدیدش بالاخره یکبار در دنیا تونستیم یه محصول با خلاقیت در حد جهانی عرضه کنیم.

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۰۳ ۲۱:۲۳

تحریم بستنی با طعم انبه

اینم سطح اپوزوسیون ماست ، ای خدا

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.