آخرین خبرپیروزی دختران فوتسالیست ایران مقابل ایتالیا
4بازدید
۱

بقائی: جامعه جهانی باید برابر تروریسم اقتصادی آمریکا بایستد

سخنگوی وزارت خارجه گفت: زمان آن رسیده است که جامعه بین‌المللی در برابر اقدام آمریکا در تحریم و ارعاب قضات دیوان بین‌المللی کیفری به‌خاطر پبگیری محاکمه مقامات رژیم صهیونیستی به پا خیزد.

بقائی: جامعه جهانی باید در برابر تروریسم اقتصادی آمریکا بایستد

اسماعیل بقائی در پیامی در شبکه ایکس در تقبیح اقذام آمریکا در تحریم و ارعاب قضات دیوان بین‌المللی کیفری به‌خاطر پبگیری محاکمه مقامات رژیم صهیونیستی نوشت: ‏حتی برای نظامی که به شدت معتاد به پیشبرد سیاست خارجی خود از طریق تهدید و ارعاب است، تحریم و ایذاء قضات و کارمندان دیوان کیفری بین‌المللی به دلیل اجرای مأموریت قضایی‌شان، بسیار سخیف و زشت است.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، وی افزود: ایالات متحده آمریکا به موازات ادامه سوء استفاده از اختیاراتش در شورای امنیت سازمان ملل در جهت ممانعت از تصویب قطعنامه‌ای برای توقف نسل‌کشی در غزه، از قدرت و نفوذ خود برای تضمین حداکثری بی‌کیفرمانی رژیم اسرائیل به‌خاطر ارتکاب جنایات هولناک و پاکسازی قومی در فلسطین اشغالی سوء استفاده می‌کند.

بقائی تصریح کرد: امر ایالات متحده را به مصرترین و مداوم‌ترین هم‌دست در جنایات هولناک نسل‌کشی، جنایات جنگی، جنایات علیه بشریت و تجاوزات رژیم اسرائیل تبدیل کرده است.

سخنگوی وزارت خارجه تاکید کرد: زمان آن رسیده است که جامعه بین‌المللی در برابر چنین سبعیتی که تار و پودهای حقوق بین‌الملل را متزلزل کرده و اصول بنیادین انسانی را رو به افول برده است، به پا خیزد.
 

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۱۸ ۰۹:۴۵

این اتفاق نخواهد افتاد چون جامعه جهانی طرف آمربکا است

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.