از شوک درمانی صداوسیما با «سحر امامی» تا بازگشت به تنظیمات کارخانه!
صداوسیما در جریان تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران یک فرصت طلایی به دست آورده بود تا بتواند دوباره مخاطبان را به پای خود بنشاند و اعتبار و اعتماد گذشته را بازیابی کند.

جنگ اخیر تحمیلی برای رسانه ها یک فرصت بود و در این میان صداوسیما به واسطه ضربه های متعددی که در گذشته به واسطه تنگ نظری ها دریافت کرده بود و میزان تاثیرگذاری و مخاطبانش ریزش شدید داشت فرصتی بهتر و طلایی تر در اختیار داشت.
به گزارش «تابناک»، از سوی دیگر اقدام احمقانه رژیم صهیونیستی در حمله به استودیوی شبکه خبر در هنگام برنامه زنده فرصت صداوسیما را برای اعتماد سازی بهبود بخشید به خصوص رفتار شجاعانه مجری زن این برنامه که ستایش دوست و دشمن را برانگیخت.
اما در اتفاقی عجیب صداوسیما به جای بهره برداری از همه این فرصت ها ترجیح داد به همان تنظیمات همیشگی اش برگردد و با برنامه های تکراری و تحلیل های سطحی مسئولان خود آنتن زنده را بسوزاند.
جنگ اخیر می توانست فرصتی برای بازیابی ظرفیت صداوسیما در پذیرش مهمانان از طیف های مختلف سیاسی باشد اما در این زمینه هم صداوسیما ترجیح داد تریبون سعید جلیلی و همفکرانش باشد
در حوزه محتوایی و خط مشی هم صداوسیما بر خلاف انتظاری که وجود داشت دوباره در مسیر خط کشی بین مردم و جریان های سیاسی گام برداشت به عنوان مثال بدیهی ترین اصل در سیاست خارجی که همه کسانی که سواد خواندن و نوشتن دارند و یک بار قانون اساسی کشور را ورق زده باشند از آن خبر دارند را هم مورد تحریف و رفتار سیاسی قرار داد.
بر اساس قانون اساسی کشور اعلان جنگ و صلح وظیفه صریح رهبر انقلاب است و همچنین وزارت امور خارجه صرفا مجری تصمیمات به شمار می رود چرا که بر اساس همین سند تعیین سیاست های کلی کشور در حوزه سیاست خارجی نیز بر عهده رهبر انقلاب است اما صداوسیما و عوامل آن در اقدامی سیاسی کارانه به گونه ای رفتار کرده اند که گویی سید عباس عراقچی اختیار اعلان آتش بس را داشته است و او را به خاطر آتش بس زیر آماج حملات سیاسی قرار دادند در حالی که در شرایط جنگی وزارت امور خارجه بیش از هر زمان دیگری به حمایت و پشتیبانی عمومی در کشور نیاز دارد تا بتواند به پشتوانه مقبولیت عمومی در کشور در مذاکرات بین المللی از قدرت چانه زنی بالاتری برخوردار باشد اما عراقچی در حالی مشغول مذاکره با واسطه های دشمن وحشی بود که در صداوسیما مورد حمله و هجمه قرار می گرفت که در نوع خود اقدامی زننده و ضد منافع ملی از طرف جریان خاصی است که همه تریبون ها را در انحصار منافع جریانی و سیاسی خود می داند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
صدا و سیما مخاطب ندارد
اینو بفهم !
مگه کسی صداو سیما رو هم میبینه
صدا و سیما فقط بدرد فوتبال دیدن میخوره
والسلام
کاش تموم کنید این تفرقه افکنی هاتونو. کاش یه بار هم که شده بذارید این سرمایه اجتماعی و وحدتی که شکل گرفته بمونه برای کشور . کاش تموم کنید...
خانم امامی که بنده خدا تمام وقن خود را به حضور در رسانه اختصاص داده ومجری هم نوع برنامه می باشد بهانه خوبی به به این رسانه داد هرچند شجاعت ونترسی این خانم قابل تحسبن است ولی رسانه بهانه خوبی بدست آورو کاس رسانه به معنی کاقعز ملی بکد واز همه سلایق در برنامه اسنفاده می گرو تا می دید چقدر مخاطب جذب می گرد.
عملکرد صدا و سیما در این مدت عالی بود عالی.
این شما هستید که کارتون تفرقه افکنی است.
در همه زمینه ها
مثلا در چه زمینه ای عالی بوده؟
این قوم درست بشو نیستند
والا اگر یه انتقاد به صدا و سیما میکنید یه انتقاد هم به خودتون بکنید، من هر وقت سایت رو دیدم متوجه نشدم آخر سر شما کدوم وری هستید! متاسفانه نوشته های شما هم دارای جهت گیری بود
دکتر عراقچی یکی از مظلومترین سیاست مداران ایران است و در عین حال بهترین و صادقترین ایشان یک سرمایه ملی است
باید قدرش را بدانیم
تابناک مواطب باش وحدتی که ایجاد شده را هدف نگرفته باشی
صدا سیما باید هر چیزی که نارضایتی ایجاد میکرد رو بذاره کنار باید بفکر اکثریت باشه، سانسورهای بی خودی کارشناس های آب دوغ خیاری ، قفل کردن روی یک موضوع ، اقا اصن از امریکا خبر پخش نکن و ...
خدا کنه بفکر ایران باشند نه بفکر یک گروهکی از ایران
وقت نداریم باید از الان شروع کنند اسراییل دست بردار نیست.
از دید صدا و سیما همه بدند جزوخودش و بچه محلهاش. و همه دروغ میگند جز خودش و سعید جلیلی.
افسوس دارد که نظرات را می خوانم می بینیم دشمن چقدر در ذهن مردم نفوذ کرده، البته ایشان از آمریکا نظر نوشته اند
عزیز من وقتی خودت کوچکترین انتقادی رو نمیپذیری و غیرقابل انتشارش میکنی از افکار جلیلیسم چه انتظاری میشه داشت؟؟؟؟؟؟؟
سدا و صیما مثل راننده ای میمونه که بهش گفتند موقع رانندگی باید چرخهای ماشینت بین خطوط سفید باشه ولی اون درست برعکس عمل میکنه و خط سفید رو بین چرخهای ماشینش قرار میده !!! چون میخواد کل خیابون در اختیار خود ِ خودش باشه !!
واقعا جای تاسف داره !
انقدر زیاده روی می کنن در همه شبکه ها که حتی بجه ها هم کانال پویا رو عوض می کنن
واقعا درست میگه تابناک
نگران نباشید کسی تلویزیون خراب شده رو نگاه نمیکنه
چقدر تنبل اید هنوز درحال بررسی نظرها هستید حیف مردم که میان توی سایت تابناک ونظراشونو مینویسند .
واقعا یکسری مجری هستن که بیشتر دلقک هستن تا مجری
هروقت صدا و سیما خطاهای چند هزار میلیارد دلاری جلیلی رو با شهامت گفت معلوم میشه از این جنگ تحمیلی درس گرفته و منافع ملی برایش اولویت داره
چرا جبلی تغییر نمی یابد؟
چرا نظرات را منتشر نمیکنید؟
دشمن کارش تفرقه افکنیه.
دقیقا کار دشمن تفرقه افکنی و گلالود کردن اب و ماهی گیری است
همه میدونن صداسیما ملی نیست
مناسب ترین شغل برای اقای جلیلی و دارودسته اش ریاست سازمان بهشت زهرا است . اطمینان دارم برای کشور مثمر ثمر تر خواهد بود .
توهین شما قابل پذیرش نیست.
به هر حال ما هم شاکی و گله مندیم چه با واسطه چه بی واسطه
بگو از کی و از چی گله مندی تا ما هم بتونیم حرفتو تایید یا رد کنیم
چیزی عوض نشده و نخواهد شد
صداوسیما اقلیت و بیش از این انتظار نیست
دادا نگران نباش نه قبل از جنگ نه بعد از جنگ کسی صدا و سیما را نگاه نمی کند
شبکه خبر همه چیز داشت بجز خبر !
انتظار بیشتری داشتید؟
صدا و سیما واقعا تعطیله و باعث شده همه به سمت ماهواره برن. اینقدر عاجز شدن که حتی یک سریال مردم پسند هم تولید نمی کنن. اخبار و خبر که هیچ .
هزاران میلیارد تومن بودجه بیت المال را به صداسبما میدم....این مشوق و رقابت نمیاره
دقیقا.کاملا با نظرات شما موافقم.
یک کار خوب صداسیما این بود که شبها فوتبال و برنامه های غیرسیاسی بیشتری از شبکه 3 پخش کرد. همچنین از جناح های مختلف کارشناس انتخاب نمود.
به زودی خائنین به سزای اعمالشون خواهند رسید
از ریز و درشت
بالا و پایین
با توجه به سوابق، انتظار بجایی از مدیران فعلی نیست.
اینا فکر میکنن مردم بخاظر اینا و صدا و سیما متخد شدن. هنوز متوجه نشدن یخاطر کشور هست نه اینا. اخه زاکانی رو مردم خیلی دوست دارن که میارن برا تحلیل. بقیشم مثل همین.
تلویزیون نداشته باشیم بهتره تا جلیلی رو ببینیم
تمامی اقدامات دشمن بر خلاف انتظار آنها پیش رفت و همه چیز به یاری خدا به سود کشور مان تمام شد.
ما که غیر از بعضی مسابقات ورزشی تلویزیون ایران را نگاه هم نمیکنیم
سازشکارها دلیل اصلی شکست ما در هر نبرد هستند ، این وضعیت رو عاشقان مذاکره و مدافعان برجام و غرب و... رقم زدن
برو باباجان دلت خوشه!! کجا صدا و سیما اعتبار و اعتماد گذشته را بازیابی کرده!!؟؟ کسی اصلا میبینه مگه تلویزیون رو حتی در زمان جنگش!!؟؟
احسنت
صدماتی که صدا و سیما به اعتماد مردم می زند کمتر از گشت ارشاد نیست!
یعنی رسانه های خارجی قابل اعتماد اند؟ اشتباه نکنید.
ظاهرا دوست نداره مخاطب داشته باشد
شما تحقیق کردید بصورت علمی یا میدانی؟
خیلی ها به تنظیمات کارخانه بر میگردند
نیازاست صداوسیماازبه تمرکز گرایی به خصوصی گرایی کنترل شده تبدیل شود.چند شبکه دولتی باقی بماندوبقیه بین احزاب سیاسی واقعی تقسیم شود.
به نظر من باید به هر حزب سیاسی یک تلویزیون داده بشه تا در چهارچوب تفکرات خودشون و البته قانون، برنامه بسازن. با این کار بیننده صدا و سیمای داخلی افزایش پیدا میکنه.
ی مدت از دست خیابانی و میثاقی و بقیه مجری های لوس ورزشی و غیر ورزشی راحت بودیم
شبکه های موازی همه باید جمع بشن بزسن به 4 تا شبکه قوی
بالا برید پایین بیاید صدا و سیما مخاطب نداره. اگرم دیدید چند روز مردم اخبار رو از صدا سیما دنبال میکردند از سر ناچاری بود چون اینترنت بین الملل رو بسته بودند
این حرف ها را نزنید از غصه دق میکنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.