آخرین خبراز مهاجرت معکوس تا ساخت پلتفرم هوش مصنوعی
6بازدید

پلیس شرور خرم‌آبادی را به دام انداخت!

فرمانده انتظامی لرستان از شناسایی و دستگیری یک نفر شرور و عامل ارعاب و تشویش اذهان عمومی در فضای مجازی خرم‌آباد خبر داد.

پلیس شرور خرم‌آبادی را به دام انداخت!

به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ سردار یحیی الهی امروز دوشنبه در گفت‌وگو با رسانه‌ها، اظهار داشت: مأموران پلیس امنیت عمومی خرم‌آباد با رصدهای اطلاعاتی از شرارت و تشویش اذهان عمومی فضای مجازی توسط یک نفر در این شهرستان مطلع شدند.

وی افزود: مأموران با اشراف اطلاعاتی و رصد شبکه‌های مجازی فرد موردنظر را در سطح شهر خرم‌آباد شناسایی و طی عملیاتی ضربتی دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی لرستان، گفت: متهم در مواجهه با مستندات و ادله پلیس به جرم خود اعتراف و همراه پرونده تحویل مراجع ذی‌صلاح شد.

سردار الهی با هشدار به مجرمان و هنجارشکنان فضای مجازی که پلیس قاطعانه با آنها برخورد قانونی خواهد کرد، به شهروندان توصیه کرد: در صورت مواجهه با این‌گونه موارد بلافاصله پلیس را در جریان قرار دهند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.