آخرین خبرکلاهبرداری جدید به بهانه فروش اقساطی خودرو
11بازدید
۰

مژده هواشناسی: کمر گرما شکسته شد / هوا خنک‌تر می‌شود

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی گفت: روز گذشته با ثبت دمای ۴۰.۸ درجه در پایتخت، اوج گرما در این کلانشهر پایان یافت و طی روزهای آینده از شدت گرما کاسته خواهد شد.

مژده هواشناسی: کمر گرما شکسته شد / هوا خنک‌تر می‌شود

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، صادق ضیائیان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی اظهار داشت: اکنون گرمای هوا در نقاط مختلف کشور متفاوت است، با این حال همچنان شاهد تداوم و استمرار هوای گرم هستیم.

وی بیان‌ داشت: تهران در روز گذشته با ثبت دمای ۴۰.۸ درجه سانتی‌گراد به اوج گرمایی خود رسید و طی روزهای آینده دمای آن یکی دو درجه کاهش خواهد یافت.

این مقام مسئول سازمان هواشناسی خاطرنشان‌کرد: همچنان هوای گرم در اقصی نقاط کشور حاکم خواهد بود و امروز گرم‌ترین روز در مناطقی همچون خوزستان، بوشهر و ایلام به ثبت رسیده است.

وی تاکید کرد:‌ گرمای هوا همچنان تا پایان هفته آینده در بسیاری نقاط کشور تداوم خواهد داشت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.