پزشکیان آماده سفر به افغانستان
رئیسجمهور ابراز داشت که «آماده سفر به افغانستان برای گشودن صفحه ای جدید در تاریخ روابط فیمابین هستم».

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ «مسعود پزشکیان» رئیس جمهوری اسلامی ایران امروز (شنبه) و در نشست با مدیران وزارت امور خارجه گفت: اولویت سیاست خارجی ما باید گسترش روابط با همسایگان باشد.
وی همچنین ابراز داشت: آماده سفر به افغانستان برای گشودن صفحهای جدید در تاریخ روابط فیمابین هستم.
حساب کاربری سفارت ایران در کابل در شبکه اجتماعی ایکس، این نقل قول از رئیسجمهور را منتشر کرده است.
لازم به ذکر است که پزشکیان امروز با حضور در وزارت امور خارجه و نشست با مدیران دستگاه دیپلماسی گفت: تلاش میکنیم ارتباط خود را با همسایگان صمیمیتر و عمیقتر کنیم و در وهله دوم با کشورهایی که ارتباطهای مناسبی داریم، آن را هماهنگتر کنیم. با روسیه و چین و کشورهای عضو بریکس و شانگهای میتوانیم ارتباط خود را توسعه دهیم.
رئیسجمهور همچنین گفت: طبیعتا با کشورهای اروپایی و بقیه کشورها بر اساس سه اصلا عزت، حکمت و مصلحت روند را ادامه خواهیم داد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
انشالله در این سفر ایشان موفق شونند از طالبان بخواهنند ده میلیون اتباع افغانی را که ۴۸ سال در ایران از امکانات مردم ستمدیده ایران رایگان استفاده می کنند به مملکت خودشان برگرداند و چون خیلی تخصص ها کاری در ایران یادگرفتند به دولت طالبان در سازندگی افغانستان کمک کنند اگر این کار را بتواند گند محبوب تر خواهد شد.
همکاری با ابر کشورهایی که از لحاظ علم و اقتصاد و.. در بالاترین سطح جهان هستند مثل افغانستان باعث شادی و دلگرمی مردم ایرانه مرسی
پزشکیان به جای رفتن به افغانستان گدا گشنه به یه کشور ثروتمند برود تا منافع داشته باشد ارتباط با افغانیها همش ضرر است این افغانیها را بیرونشون کنید نصف مشکلات مملکت حل میشه
متاسفم .
رییسی آذربایجان شهید کرد نوبت اینه !!! افغانستان ... بشین سرجات
میخواهد برود ورود افغانیهارو به کشور
راحت تر بکند
میخواد دوباره واردات افغانی راه بندازه
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.