رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرکودتای پارلمانی در اسرائیل؛ نخست‌وزیر جدید روی کار آمد
5بازدید
۰

نگرانی امنیتی؛ اسرائیل شهروندانش را از امارات فراخواند

رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه اکثر کارکنان سفارت خود در امارات متحده عربی را تخلیه کرد.

نگرانی امنیتی؛ اسرائیل شهروندانش را از امارات فراخواند

این اقدام پس از آن صورت گرفت که شورای امنیت داخلی اسرائیل هشدار سفر برای اتباع این کشور در امارات را تشدید نمود. 
به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ شورای امنیت داخلی رژیم در بیانیه‌ای اعلام کرد: «با توجه به اطلاعات ما مبنی بر افزایش تلاش‌های سازمان‌های تروریستی برای هدف قرار دادن منافع اسرائیل، این هشدار را جدی می‌گیریم.» 

این نهاد همچنین نسبت به احتمال هدف‌گیری اسرائیلی‌ها در امارات، به‌ویژه در ایام تعطیلات یهودی و روزهای شبات، هشدار داد.  

وزارت خارجه امارات تاکنون واکنشی به این موضوع نشان نداده است. شبکه تلویزیونی «کان» اسرائیل گزارش داد که سفیر این رژیم در امارات، «یوسی شلی»، نیز در میان افرادی است که دستور ترک این کشور را دریافت کرده‌اند. گفته می‌شود وی پیش‌تر به دلیل اتهامات مربوط به سوءرفتار در معرض برکناری از سمت خود بود. 

 روزنامه تایمز اسرائیل نوشته این اقدام در شرایطی صورت می‌گیرد که اسرائیل با فشارهای بین‌المللی فزاینده به دلیل بحران انسانی در نوار غزه مواجه شده است. 

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.