رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرکودتای پارلمانی در اسرائیل؛ نخست‌وزیر جدید روی کار آمد
8بازدید
۰

کتاب «به اضافه مردم» به عربی ترجمه شد/عرضه در لبنان و عراق

ترجمه عربی کتاب «به اضافه مردم» با همکاری واحدهای فرهنگی ایران، عراق و لبنان به چاپ رسید.

کتاب «به اضافه مردم» به عربی ترجمه شد/عرضه در لبنان و عراق

به گزارش خبرنگار فرهنگی تابناک، کتاب «به اضافه مردم» نوشته روح‌الله رشیدی که چندی پیش توسط انتشارات راه‌یار در ایران چاپ شده، به‌تازگی با همکاری واحد بین‌الملل حسینیه هنر، رایزنی فرهنگی ایران در عراق و دارالحضاره لبنان به عربی ترجمه و چاپ شده و از هفته آینده در کتابفروشی‌های عراق، لبنان و ایران در دسترس علاقه‌مندان قرار می‌گیرد. 

هدف از چاپ این‌کتاب، ارائه اصول عملی کار فرهنگی بر پایه تجربیات موفق تاریخ انقلاب اسلامی است که در قالب ۱۰ اصل شامل مردم‌محوری، مشارکت‌پذیری حداکثری، گروه‌محوری، هنر‌محوری، عملیات‌محوری، کار اجتماعی، فرصت‌محوری، مسجدمحوری، اولویت‌محوری و عدالت‌محوری تدوین شده است.

مثال‌های عینی و ضمیمه‌ آسیب‌شناسی برنامه‌های فرهنگی ازجمله ویژگی‌های این‌کتاب هستند. 

قرارداد ترجمه و چاپ این اثر به‌واسطه رایزنی فرهنگی ایران در عراق منعقد شده و دارالحضاره لبنان وظیفه چاپ و نشر آن را بر عهده دارد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.