آخرین خبرتصادف زنجیره‌ای ۸ خودرو در جاده یزد بر اثر طوفان شن
49بازدید
۲۵

درگیری شدید بین محمود شهریاری و آرون افشار در مراسم فرهنگی

شب گذشته درگیری شدید لفظی بین آرون افشار و محمود شهریاری به اختلال در مراسم فرهنگی هنری در تهران منجر شد.

درگیری شدید بین محمود شهریاری و آرون افشار در مراسم فرهنگی

درگیری شدید بین محمود شهریاری و آرون افشار در مراسم فرهنگی

در یک مراسم فرهنگی-هنری که شب گذشته در تهران برگزار شد، محمود شهریاری – گوینده قدیمی و مجری با سابقه تلویزیون ایران – مسئولیت اجرای برنامه را بر عهده داشت. طبق برنامه‌ریزی اولیه، تیم کنسرت آرون افشار، خواننده جوان، قرار بود در میانه مراسم به اجرا بپردازد.

به گزارش تابناک در حالی که مراسم در سالن هتل، با اجرای محمود شهریاری با روال عادی جریان داشته اما ، پیش از شروع بخش کنسرت، اعضای تیم آرون افشار درخواست کردند تا حضار سالن را موقتاً ترک کنند تا بتوانند ساند چک (بررسی صدا و تجهیزات) و سایر مقدمات فنی را بدون اختلال انجام دهند. ظاهراً این درخواست به دلیل تأخیر در زمان حضور تیم کنسرت مطرح شده بود. چرا که قبل از آن در سنندج برنامه داشتند و برای همین نرسیده بودند تا برنامه‌های مقدماتی کنسرت را در سالن هتل تدارک ببینند.

محمود شهریاری در پاسخ، از پشت میکروفون تأکید کرد که چنین اقدامی در حضور تماشاگران مناسب نیست و تیم باید زودتر حضور می‌یافت تا این کارها را پیش از ورود مردم انجام دهد. با وجود ادامه برنامه، رفت‌وآمدهای مکرر تیم فنی و چک‌های تجهیزات، منجر به بی‌نظمی و اختلال در جریان مراسم شد.

در این میان، شهریاری مجدداً از میکروفون خواست تا تیم کنسرت ملاحظه حال حضار را بکند و بی‌نظمی را کاهش دهد. در مقابل، آرون افشار در صحبت‌های خود صحبتهای تندی انجام داده کرد و گفت: احترام بزرگتر واجب است اما نه هر بزرگتری" که مستقیماً خطاب به شهریاری بوده است.

این تبادل کلام، به درگیری لفظی شدیدی بین دو طرف منجر شد و اختلالات بیشتری در برنامه ایجاد کرد، آن هم در حضور تماشاگران که انتظار اجرای آرام و هماهنگی داشتند.

بر اساس این گزارش‌، چالش‌های هماهنگی در برنامه‌های هنری باعث این درگیری بوده است. به نحوی که تیم آرون افشار قبل از مراسم در سنندج بودند و برای همین با تاخیر به تهران رسیده بودند برای همین برنامه چک کردن سالن و غیره را در حضور مردم می‌خواستند انجام دهند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

مری۱۴۰۵/۰۵/۲۰ ۱۳:۵۵

خدایا روا مدار

شب۱۴۰۴/۰۷/۱۶ ۱۴:۴۹

آقای آرون افشار صدا و اجرای خیلی خوبی دارند دوست دارم ایشان یکی از چهره های ماندگار موسیقی شوند انشالله جامعه در شکل دهی به شخصیت جوانان توانمند خود و ساختن انسان های بسیار برجسته موفقیت آمیز عمل کند.

ناشناس۱۴۰۴/۰۷/۱۶ ۱۴:۴۵

بی فرهنگی در همه جای کشور بیداد می کنه

ناشناس۱۴۰۴/۰۷/۱۶ ۱۳:۲۲

افشار صدای خوبی دارد ولی رفتارهای هیجانی و خردسالانه و بعضا خارج از عرف از خود بروز میدهد،هنوز حرفه ای نشده و همین عامل تخریب وجه اجتماعی و کاهش طرفدارانش خواهد شد، پسر بزرگ و با منش شو تا موفقیت‌های بیشتر را رقم بزنی

هنرمند۱۴۰۴/۰۷/۱۶ ۱۳:۰۸

ارون افشار کیه !؟ اینها از کجا عین قارچ توی فضای مه آلود موسیقی سر درمیارن و توهم هنرمند هم دارند لابد دیگه !؟ ای وای بر این وضعیت فرهنگی و برهنگی! روح استاد شجریان و لطفی که عمرشان را صرف موسیقی ردیفی عارفانه کردند آزرده میشود ای مردم !

ناشناس۱۴۰۴/۰۷/۱۶ ۱۲:۴۸

بهرحال تحت هر شرایطی، آرون افشار دیر رسیده. نباید اینطور میشده ولی شده.
اگر ذره ای مدیریت و اخلاق فرهنگی وجود داشت، میشد این رو با حضار در میون گذاشت و اونها میپذیرفتن که خواندن آرون افشار نیاز به ساندچک داره. و با یه استراحت کوتاه میان برنامه این موضوع حل میشد.
این آقای شهریاری خیلی کله شق، قد و یه دنده و زبون نفهمه.

ناشناس۱۴۰۴/۰۷/۱۶ ۱۲:۳۱

جوون مغرور نهایت خامی و بچه گی خودش رو نشون داد.

شریعت حسین مداری۱۴۰۴/۰۷/۱۶ ۱۲:۲۰

هیچ کدام از این باصطلاح سلبریتیها قابلیت این همه جار وجنجال را ندارند
به کارگران وکشاورزان وکارآفرینان وصنعتگران بپردازید نه یک مشت بی هنر آویزان از پول‌های بادآورده ی تماشاگران جوان ساده دل

ملت ایران۱۴۰۴/۰۷/۱۶ ۱۱:۵۶

فرقی هم نمیکرد چون نهایتا پلی بک اجرا میکنه آرون افشار

هیچ وقت ما شخصیت آرون افشار رو دوست نداشتیم

ناشناس۱۴۰۴/۰۷/۱۶ ۱۱:۴۳

شرط هنر، ادب است. این شخص اگرچه می‌خونه اما قطعا هنرمند نیست. حالا درحالیکه هترمند نیست شاید حتی خواندن را هم بلد نباشه

ناشناس۱۴۰۴/۰۷/۱۶ ۱۱:۲۵

کلا یک اخلاق زشتی تو ایرانی ها جا افتاده که فکر می کنند مردم بشون طلبکارن ، طرف ماشینش رو میذاره جلو پارکینگت ، بعد بیست دقیقه زنگ زدن میاد جای عدرخواهی میگه خب شماره گذاشتم! وقتی دیر میای ، وقتی جلو پارکینگ پارک می کنی، وقتی ورود ممنوع میای وقتی .... مقصری ، و دیگران نباید تاوانش رو بدن

ناشناس۱۴۰۴/۰۷/۱۶ ۱۱:۲۱

یارب مخواه که گدا معتبر شود

ناشناس۱۴۰۴/۰۷/۱۶ ۱۰:۵۵

آرون افشار که از احترام به بزرگتر حرف زده اول از همه باید احترام به آن همه حضار در سالن را رعایت میکرد. وسط برنامه که نمیشود به بررسی صدا و تجهیزات پرداخت. اگر نمی توانستی هماهنگ کنی قبول نمی کردی حالا یک برنامه کمتر میرفتی همه چیز که پول نیست.

ناشناس۱۴۰۴/۰۷/۱۶ ۱۰:۵۵

آرون افشار زشت میخونه

ناشناس۱۴۰۴/۰۷/۱۶ ۱۰:۳۴

همکاری آقای شهریاری با تیم فیتیله ایها هم در شبکه 2 با جنجال و مشاجره روی آنتن زنده خاتمه یافت.

ناشناس۱۴۰۴/۰۷/۱۶ ۱۰:۲۶

اگر کل اتفاقات همینی هست که نوشتید مقصر صد در صد تیم کنسرت و شخص آرون افشار هست ...

ناشناس۱۴۰۴/۰۷/۱۶ ۱۰:۲۲

ارون افشار بی جنبه است خیلی

تاتلیس۱۴۰۴/۰۷/۱۶ ۱۰:۱۹

چرا ادم بی نظمی مثل افشار را دعوت می کنند.هر چه بجه خواننده شدند.وسط مراسم می خواهند صدا چک کنند؟الو 1 2 3 صدام میاد؟

آریا۱۴۰۴/۰۷/۱۶ ۱۰:۱۸

حرف زشتی زد ، آرون افشار

ناشناس۱۴۰۵/۰۵/۲۶ ۱۲:۰۷

آرون افشار دیگه کیه؟!؟

ناشناس۱۴۰۴/۰۷/۱۶ ۱۰:۱۴

بنده خدا شهریاری بعد اینهمه سال....

ناشناس۱۴۰۴/۰۷/۱۶ ۱۰:۰۳

حق با اقای شهریاری است

ناشناس۱۴۰۴/۰۷/۱۶ ۱۲:۱۵

لازم نبود این برنامه را آقای افشار قبول کنه با توجه به برنامه قبلیش. خواننده که کم نداریم ماشاله

ناشناس۱۴۰۴/۰۷/۱۶ ۱۰:۲۰

نخودی حالا اگه دیر رسیدی بدون ساندچک میخوندی

ناشناس۱۴۰۴/۰۷/۱۶ ۱۰:۰۰

بی فرهنگی در مراسم فرهنگی

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.