سه طرح تحقیق و تفحص پتروشیمی در دستور کار کمیسیون صنایع مجلس
سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس از بررسی سه طرح تحقیق و تفحص مرتبط با شرکتهای پتروشیمی در جلسه اخیر این کمیسیون خبر داد.

محمد رستمی، سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی تابناک، از بررسی 3 طرح تحقیق و تفحص در این کمیسیون خبر داد و گفت: طرح تحقیق و تفحص از شرکت پتروشیمی امام خمینی (ره) ماهشهر، شرکت پتروشیمی زیرمجموعه صندوق بازنشستگی نفت و شرکت پتروشیمی امیرکبیر مطرح شده بود.
وی افزود: این سه طرح در جلسه اخیر کمیسیون صنایع و معادن با حضور مسئولان ذیربط مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.
رستمی تصریح کرد: پس از استماع دیدگاههای متقاضیان تحقیق و تفحص و نظرات اعضای کمیسیون، مقرر شد این سه درخواست در کارگروه تخصصی پتروشیمی کمیسیون صنایع و معادن نیز مورد ارزیابی دقیقتر قرار گیرد.
سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس تاکید کرد: چنانچه پس از بررسیهای کارگروه، متقاضیان از اطلاعات و مستندات ارائهشده توسط مسئولان مربوطه قانع نشوند، این طرحها وارد فاز اجرایی شده و مطابق آییننامه داخلی مجلس، روند قانونی خود را طی خواهند کرد.
گفتگو: سجاد دهقانی
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
خیلی عالی ولی تابناک شما بخاطر دارید وقطعا مستندات هم دارید که
۱- از سال ۱۳۵۸ تاکنون چه تعداد مصوبه تحقیق و تفحص داشته ؟ و چه هزینه ای داشته ؟
۲- این تعداد چند مورددر مجلس بررسی شده ؟
۳- نتیجه این صرف هزینه سنگین چه تعداد به اطلاع ملت ایران رسیده
ودر نهایت فکر نمی کنم حتی یک مورد هم باشد
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.