رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرکودتای پارلمانی در اسرائیل؛ نخست‌وزیر جدید روی کار آمد
10بازدید
۰

انهدام باند کلاهبرداری ۸۰۰ میلیاردی در گلستان

در اقدامی قاطع، دستگاه قضایی گلستان اعضای یک باند کلاهبرداری شبکه‌ای را که با فریب و وعده دریافت وام‌های کلان بانکی، بیش از ۸۰۰ میلیارد تومان از اموال مردم را تصاحب کرده بودند، شناسایی و دستگیر کرد.

انهدام باند کلاهبرداری ۸۰۰ میلیاردی در گلستان

به گزارش تابناک؛ حیدر آسیابی، رئیس‌کل دادگستری گلستان صبح امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگاران در گرگان از شناسایی و دستگیری اعضای یک باند کلاهبرداری شبکه‌ای خبر داد و گفت: اعضای این باند با ادعای نفوذ در دستگاه‌های مختلف و با وعده وام‌های کلان بانکی، قربانیان را فریب می‌دادند و برای ضمانت همین وام‌های واهی از افراد، زمین، چک، سفته، آپارتمان و مواردی ازاین‌دست می‌گرفتند.

حیدر آسیابی افزود: وقتی از وام خبری نشد، مال‌باختگان شکایت کردند و با آغاز تحقیقات از سوی بازپرس پرونده، ابعاد گسترده این کلاهبرداری، آشکار شد.

رئیس‌کل دادگستری گلستان گفت: به‌منظور پیشگیری از انتقال یا خروج اموال، شناسایی و توقیف دارایی‌های متهمان بلافاصله انجام شد.

حیدر آسیابی افزود: پس از تطبیق اسناد، مدارک و شواهد، تمام اموال به ارزش نزدیک به ۸۰۰ میلیارد تومان به ۴ مال‌باخته این پرونده، بازگردانده شد.

وی ادامه داد: ۳۰ هکتار زمین کشاورزی مرغوب آبی در مینودشت به ارزش دست‌کم ۱۵۰ میلیارد تومان، ۲ باب مغازه به مساحت ۴۴۹ مترمربع و ۱۱۲ مترمربع در مجموع به ارزش بیش از ۸۰ میلیارد تومان در گنبدکاووس، ۸۲۵ مترمربع زمین مسکونی در شهرک جامی گرگان، ۲ واحد آپارتمان در شهرک تالار گرگان به مساحت ۲۸۳ و ۳۵۹ مترمربع در مجموع به ارزش ۳۶ میلیارد تومان، یک کیلوگرم طلا، ۶۰ فقره سفته هر کدام به ارزش یک میلیارد تومان و در مجموع ۶۰ میلیارد تومان و ۲۴ فقره چک به ارزش در مجموع ۴۴۳ میلیارد و ۷۷۳ میلیون تومان از جمله اموال شاکیان این پرونده بود که به آنان بازگردانده شد.

وی افزود: تمام این اموال فقط ۳ ماه پس از تشکیل پرونده در دادسرای مرکز استان به ۴ شاکی این پرونده بازگردانده شد.

رئیس‌کل دادگستری گلستان با بیان که ۱۴ نفر دیگر نیز به‌تازگی شکایت خود را از اعضای این باند ثبت کرده‌اند، افزود: پرونده اعضای این باند به اتهام کلاهبرداری شبکه‌ای در شعبه نهم بازپرسی دادسرای شهرستان گرگان، در حال رسیدگی است.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.