آخرین خبرواکنش به ادعای بی‌اساس مداخله ایران در یمن
8بازدید
۷

حمایت دنیامالی از قالیباف در برابر انتقادات اصلاح‌طلبان

دنیامالی وزیر ورزش و جوانان، با اشاره به هجمه های اخیر به رئیس مجلس شورای اسلامی پس از انتقاد از ظریف و روحانی، گفت: آقای قالیباف مدیری جهادی، کاربلد و عمل‌گراست و هجمه‌های اخیر نمی‌تواند کارنامه موفق او را تحت‌الشعاع قرار دهد.

حمایت دنیامالی از قالیباف در برابر انتقادات اصلاح‌طلبان

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان، با اشاره به هجمه‌های اخیر به رئیس مجلس شورای اسلامی، گفت: آقای قالیباف مدیری جهادی، کاربلد و عمل‌گراست و هجمه‌های اخیر نمی‌تواند کارنامه موفق او را تحت‌الشعاع قرار دهد.

وی با تاکید بر اینکه رئیس مجلس توجهی به این حواشی نمی‌کند، افزود: رئیس مجلس به این حاشیه‌ها توجهی ندارد و با قدرت مسیر خدمت‌رسانی خود را ادامه می‌دهد.

دنیامالی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به همکاری نزدیک مجلس و وزارت ورزش اظهار داشت: آقای قالیباف در سال جاری نقش پررنگی در حمایت از ورزش کشور داشته است. به‌ویژه در موضوع تدوین نظام جامع باشگاه‌داری، بیش از ۴۰ جلسه تخصصی با همراهی نمایندگان و کارشناسان برگزار شده است.

وزیر ورزش و جوانان در پایان تأکید کرد: از مجلس شورای اسلامی و شخص رئیس آن به دلیل حمایت‌های مداوم و اثرگذار از ورزش کشور صمیمانه قدردانی می‌کنیم.

گفتنی است؛ محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی اخیرا در انتقاد از مواضع حسن روحانی و محمدجواد ظریف وی علیه منافع ملی، گفته بود: در همین راستا لازم می‌دانم انتقاد صریح خود را نسبت به مواضع رئیس‌جمهور و زیر خارجه اسبق‌مان اعلام کنم که دقیقاً در شرایطی که مسیر همکاری‌های راهبردی ما با کشور روسیه در حال پیشرفت است با مواضع خود به این مسیر لطمه می‌زنند.

بعد از این اظهارات، برخی رسانه‌ها و شخصیت‌های سیاسی اصلاح طلب، هجمه‌های زیادی علیه رئیس مجلس راه انداخته بودند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۰۸/۰۸ ۰۹:۰۰

عاقبت رای دادن به پزشکیان برای رای نیاوردن جلیلی میشه همین که وزرای دولت کابینه میشن همکاران جلیلی و قالیباف، روسای سازمانها همگی از جناح جلیلی

ناشناس۱۴۰۴/۰۸/۰۷ ۲۲:۱۹

حق با روحانی و ظریف است.

ناشناس۱۴۰۴/۰۸/۰۷ ۲۱:۰۵

اگر دنیا مالی حمایت نکنه کی باید حمایت کنه، خوب آدم خودشه اونجا گذاشتش تا ازش حمایت کنه!

جم۱۴۰۴/۰۸/۰۷ ۲۰:۵۳

وزیر تحمیلی جناب قالیباف به پزشکیان!

ناشناس۱۴۰۴/۰۸/۰۷ ۱۹:۲۷

داره خود شیرینی میکنه برای انتخابات رئیس جمهوری بعد اگه من جای پزشکیان بود همین حالا ایشان بر کنار میکردم

ناشناس۱۴۰۴/۰۸/۰۷ ۱۸:۴۵

باید هم دفاع کنی بهرحال سهم قالیباف در دولت هستی .

ناشناس۱۴۰۴/۰۸/۰۷ ۱۸:۴۴

معلوم شده ایشان محصول وفاق پزشکیان با قالیباف است

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.