رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرسرلشکررضایی در دیدار با پوتین از شروط هفت‌گانه ایران برای بازگشایی تنگه هرمز گفت
12بازدید
۰

مدارس و دانشگاه‌های کردستان چهارشنبه تعطیل است

همه مراکز آموزشی کردستان چهارشنبه (۱۲ آذر) به‌منظور پیشگیری از شیوع ویروس آنفلوانزا تعطیل بوده و آموزش‌ها به‌صورت غیرحضوری ارائه می‌شود.

مدارس و دانشگاه‌های کردستان چهارشنبه تعطیل است

به گزارشتا تابناک به نقل از روابط عمومی استانداری کردستان، بنا بر مصوبه ستاد مدیریت بحران استانداری به ریاست آرش زره‌تن لهونی، تمامی دانشگاه‌ها، مراکز آموزشی و مدارس شهری و روستایی استان در همه مقاطع تحصیلی روز چهارشنبه ۱۲ آذر تعطیل اعلام شد.

در روز سه شنبه ۱۱ آذر بر اساس این تصمیم، مدارس ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم در دو نوبت صبح و بعدازظهر به منظور پیشگیری از شیوع ویروس آنفلوانزا و قطع زنجیره انتقال آن فعالیت حضوری نخواهند داشت.

طبق اعلام ستاد مدیریت بحران، با توجه به افزایش موارد ابتلا به آنفلوانزا در سطح استان، آموزش‌ها در این روز به‌صورت غیرحضوری برگزار می‌شود و مدیران مدارس موظف‌اند بستر لازم برای برگزاری کلاس‌ها در بسترهای آموزش مجازی را فراهم کنند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.