آخرین خبرایستگاه خیابان روزولت
4بازدید

اجرای طرح زوج و فرد در روز بارانی پایتخت

سرهنگ کشیر معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: با توجه به اعلام کارگروه اضطرار آلودگی هوا در استانداری تهران امروز چهارشنبه نوزدهم آذرماه نیز طرح زوج وفرد از ۶:۳۰ صبح تا ساعت ۲۰:۳۰ از درب منازل در تهران اجرا می‌شود.

اجرای طرح زوج و فرد در روز بارانی پایتخت

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا؛ سرهنگ کشیر معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: با توجه به اعلام کارگروه اضطرار آلودگی هوا در استانداری تهران امروز چهارشنبه نوزدهم آذرماه نیز طرح زوج وفرد از ۶:۳۰ صبح تا ساعت ۲۰:۳۰ از درب منازل در تهران اجرا می‌شود.

امروز پلیس با خودرو هایی که آخرین شماره عدد سه رقمی پلاکشان فرد است؛ برخورد و اعمال قانون می کند. (جریمه ۲۰۰ هزار تومانی) 

وی رعایت فاصله طولی و سرعت مطمئن در معابر لغزنده تهران تاکید کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

خسروی۱۴۰۴/۰۹/۱۹ ۱۳:۲۵

چه نون دونی درست شد برای پلیس.

ناشناس۱۴۰۴/۰۹/۱۹ ۱۰:۱۶

از این آقا بپرسید حالا که بناست مردم خودروی خود را نصف سال بیرون بیاورند چه دلیلی دارد که برای بیمه خودروی خود کل 365 روز را بیمه پرداخت کنند پس لطف کنید به بیمه های ثالث و بدنه دستورررررر اکید بدهید تا مبلغ بیمه ها را نصف کنند شما فقط زورتان به مردم بیچاره میرسد خدا ازتون نگذره!!!!!!!

ناشناس۱۴۰۴/۰۹/۱۹ ۱۰:۴۳

عوارض شهرداری و هزینه معاینه فنی را یادتون رفت . همه اینها رو بدیم و بعد نصف سال رو بریم اسنپ بگیریم ؟

میم ف۱۴۰۴/۰۹/۱۹ ۱۰:۰۸

لطفا اعلام کنن بصورت شفاف این درامد کجا هزینه میشه ؟

ناشناس۱۴۰۴/۰۹/۱۹ ۰۹:۱۹

درآمد راحت با دوربین های ترافیکی

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.