تجمعات اعتراضی دانشجویان در چند دانشگاه تهران
صبح امروز در چند دانشگاه تهران، تجمعاتی اعتراضی در واکنش به وضعیت اقتصادی کشور برگزار شد. دانشجویان در این تجمعات نگرانیهای خود را درباره مسائل معیشتی و اقتصادی مطرح کردند.

به گزارش تابناک به نقل از همشهری؛ صبح امروز در چند دانشگاه تهران، تجمعاتی اعتراضی در واکنش به وضعیت اقتصادی کشور برگزار شد. دانشجویان در این تجمعات نگرانیهای خود را درباره مسائل معیشتی و اقتصادی مطرح کردند.
به گفته منابع میدانی، اگرچه در موارد محدودی شعارهای ساختارشکن سر داده شد، اما فضای غالب تجمعات بر مطالبات اقتصادی متمرکز بوده و دانشجویان تأکید داشتند که قصد سیاسیکردن اعتراضات خود را ندارند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
خدایی باید حق بدید وقتی به مردم فشار مالی و اقتصادی و نامیدی طی ۴۶ سال وارد بشه همه اعتراض اقتصادی صورت میگیره هم اعتراض به سمت سیاسی میره
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.