آخرین خبرتصاویر شکار پهپاد چینی توسط یمنی‌ها
7بازدید
۰

مجازات سختی در انتظار بازداشت شدگان اغتشاشات است

سازمان اطلاعات سپاه نینوای استان گلستان در بیانیه‌ای از بازداشت عوامل اصلی ایجاد ناامنی و اغتشاشات در سطح استان خبر داد.

مجازات سختی در انتظار بازداشت شدگان اغتشاشات است

به گزارش تابناک به نقل از روابط عمومی سپاه نینوا در روز چهارشنبه ۲۴ دی، در این بیانیه آمده است:

«طی روزهای گذشته، شاهد تعرض وحشیانه جمعی از تروریست‌ها و اغتشاش گران و فریب خوردگان به اموال عمومی و اماکن مذهبی در استان گلستان بوده‌ایم که نارضایتی شدید مردم ولایتمدار استان را به همراه داشته است.

سازمان اطلاعات سپاه نینوا ضمن هشدار جدی به همه عوامل تخریبگر به اطلاع مردم فهیم استان می‌رساند تعدادی از عوامل اصلی ایجاد ناامنی و اغتشاشات اخیر دستگیر شده‌اند که مجازاتی سخت در انتظار آنهاست.

پیگیری‌های اطلاعاتی و امنیتی سربازان گمنام امام زمان (عجل الله) سپاه استان گلستان تا بازداشت همه عوامل مخل امنیت و مزدوران رژیم صهیونیستی با اقدامات قاطع دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی و همراهی دستگاه قضایی با قدرت ادامه خواهد شد.»

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.