آخرین خبرواکنش به ادعای بی‌اساس مداخله ایران در یمن
5بازدید
۱

روسیه در تلاش برای کاهش‌تنش پیرامون ایران و منطقه

سخنگوی کرملین با اشاره به گفت‌وگوهای تلفنی اخیر رئیس‌جمهور این کشور، گفته مسکو در تلاش است به کاهش‌تنش پیرامون ایران و منطقه کمک کند.

 
 

36


به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ «دمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین در تشریح اقدامات مسکو درباره کاهش تنش در منطقه گفت که «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه روز جمعه و پس از گفت‌وگو با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با «مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهوری اسلامی ایران تماس گرفت.

پسکوف گفته است: روسیه در تلاش است تا به کاهش تنش در مورد ایران و در کل منطقه کمک کند و پوتین در این راستا اقداماتی انجام می‌دهد.

به گفته مقام ارشد کرملین، «روسیه این کمک را نه تنها درباره ایران، بلکه به کل منطقه، به آرمان ثبات و صلح منطقه‌ای ارائه می‌دهد و این چیزی است که روسیه در حال حاضر از طریق تلاش‌های خود ارائه می‌کند.»

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۱۰/۲۸ ۱۱:۲۳

از شما بما رسیده

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.