آخرین خبرقطر: ایران و آمریکا پیشنهادهای توافق را بررسی می‌کنند
6بازدید

پلیس ضوابط ماه رمضان را اعلام کرد

فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران با صدور اطلاعیه‌ای، جزییات و ضوابط مرتبط با نحوه فعالیت واحد‌های صنفی و اماکن عمومی در ماه مبارک رمضان را اعلام کرد.

پلیس ضوابط ماه رمضان را اعلام کرد

به گزارش تابناک به نقل از ایلنا؛ در اطلاعیه پلیس ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان، بر رعایت دقیق موارد زیر به عنوان ضوابط فعالیت واحد‌های صنفی و اماکن عمومی در این ماه تاکید کرده است.

برهمین اساس، «متصدیان هتل‌ها، مهمانپذیرها، رستوران‌های بین‌راهی، پایانه‌ها، فرودگاه‌ها و ایستگاه‌های راه‌آهن می‌توانند با اخذ مجوز و رعایت شئونات اسلامی به مسافران خدمات ارائه دهند و فعالیت سایر اماکن پذیرایی فاقد مجوز، تنها از یک ساعت قبل از اذان مغرب (افطار) مجاز است ضمن اینکه فضای داخلی باید از بیرون قابل رؤیت نباشد.»

در این اطلاعیه و برای تسهیل امور روزانه مردم در ماه رمضان و کاهش مراجعه حضوری به مراکز خدمت‌رسان، استفاده از اپلیکیشن «پلیس من» توصیه شده است.

براساس اعلام فراجا، سرنشینان وسایل نقلیه و هموطنانی که از پارک‌ها، بوستان‌ها و تفرجگاه‌ها استفاده می‌کنند، موظف هستند با رعایت حرمت ماه رمضان از هرگونه تظاهر به روزه‌خواری و اعمال منافی شئونات اسلامی و اخلاقی اجتناب کنند.

در ادامه اطلاعیه پلیس تصریح شده، گشت‌های انتظامی در زمان افطار و شب‌های قدر با حضور فعال، تلاش می‌کنند رفت‌وآمد را تسهیل و امنیت را ارتقاء دهند. همکاری مردم و روزه‌داران در این زمینه مؤثر خواهد بود.

فراجا در این اطلاعیه تاکید کرده، ضوابط و نحوه صدور مجوز ویژه برای واحد‌های صنفی از طریق اتحادیه‌های صنفی مربوطه ابلاغ شده و مسئولیت عدم رعایت موارد یاد شده بر عهده مسئولان و متولیان اماکن است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۱۱/۲۸ ۱۳:۳۰

مهمتر از روزه خواری در ملا عام، بی حجابی در اجتماع است.

ناشناس۱۴۰۴/۱۱/۲۸ ۱۹:۵۶

مهمتر از همه اینها برخورد با مزدوران وطن فروشه که هر کاری برای صهیون میکنند

ناشناس۱۴۰۴/۱۱/۲۸ ۱۳:۲۹

با این گرونی و تورم وحشتناک ما ملت سالی 12 ماه روزه ایم پلیس نگران نباشد !

ناشناس۱۴۰۴/۱۱/۲۸ ۱۳:۱۵

قانون در این مورد چه میگوید ؟؟؟؟

ناشناس۱۴۰۴/۱۱/۲۸ ۱۹:۵۴

قانون میگه تظاهر به روزه خواری در ملا عام جرمه و قطعا باید باهاش برخورد بشه

ناشناس۱۴۰۴/۱۱/۲۸ ۱۳:۱۴

پلیس بالاخره مجری هست یا قانون گذار ؟؟؟؟؟

علی۱۴۰۴/۱۱/۲۸ ۱۲:۵۹

ضوابط ماه رمضان ؟ !!!

ناشناس۱۴۰۴/۱۱/۲۸ ۱۹:۵۳

بله منظورش برای مسلمانان بود نه شما

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.