رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرشهادت ۹ یمنی در حملات عربستان
8بازدید
۱۰

اسحاق جهانگیری : اشغالگران برای تصرف خارک باید از دریای خون بگذرند

اسحاق جهانگیری معاون اول رییس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم درخصوص شروع جنگ زمینی آمریکا با ایران و تصرف جزیره خارک موضع گیری محکمی را بیان داشت.

اسحاق جهانگیری : اشغالگران برای تصرف خارک باید از دریای خون بگذرند

اسحاق جهانگیری معاون اول رییس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم در گفت‌وگو با ایرنا اعلام کرد: بزرگ‌ترین اشتباه آمریکا پس از شروع جنگ این خواهد بود که به صورت زمینی وارد ایران شود و فرقی نمی‌کند جزیره خارک یا هر جزیره دیگری باشد. زمانی برخی کشورها خط و نشان می‌کشیدند که ممکن است یکی از جزایر ایران را اشغال کنند و مسئولین در زمان جنگ پاسخ می‌دادند که «اشغالگران برای اشغال یک وجب از خاک ایران باید از دریای خون عبور کنند»؛ این جمله همچنان پاسخ قطعی ایرانیان با اشغالگر و متجاوز است.

جهانگیری افزود: بعضی از سیاستمداران یا حتی نهادهای امنیتی آمریکا به رئیس‌جمهور این کشور حمکه تصور می‌کرد ظرف ۴ روز به پیروزی می‌رسد!  مشورت دادند که وارد جنگ با ایران نشوند و کشورهای خارج از منطقه بویژه قدرت‌های سلطه‌گری مانند آمریکا نه تنها هیچ امنیتی برای منطقه نمی‌آورند بلکه منطقه را ناامن می‌کنند.

او بیان کرد: برای عبور از بحران‌ها نیز باید همیشه «میدان و دیپلماسی» در کنار هم پیش بروند و ایران از تمام ابزارهای دیپلماسی استفاده کند زیرا کشور ما هرگز به دنبال جنگ نبوده و نیست و در حقیقت صرفا در حال دفاع از خود است.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۱۰ ۱۶:۳۵

احمدی نژاد چرا حرف نمیزند اگر سلبریتی بود میگفتید خائن هستش

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۱۰ ۱۳:۵۱

آنکه ناپیداست معجزه هزاره سوم است که کشور را به لبه پرتگاه برد و به فلاکت انداخت و اکنون غایب است. حامیان دیروزش باید خجالت بکشند نه اینکه طلبکار باشند.

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۱۰ ۱۱:۵۰

آقای جهانگیری ،یکماهه جنگ شده،ظاهرا تشریف نداشتید

مانی۱۴۰۵/۰۱/۱۰ ۱۱:۲۲

سال نو شما هم مبارک اسحاق آقای جهانگیری

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۱۰ ۱۱:۰۵

به به اقای جهانگیرز
رسیدن بخیر

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۱۰ ۱۰:۵۴

یاد دلارش به خیر

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۱۰ ۱۰:۰۰

ساعت خواب با صدای بمباران امریکا اسراییل بیدار شدید با غرش موشکهای ایرانی / داداش بخواب بخواب مشکلی نیست

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۱۰ ۰۹:۴۸

سلبریتی سیاسی!!!

علی۱۴۰۵/۰۱/۱۰ ۰۹:۳۵

وزیر وزرای آقای روحانی تا حالا کجا بودند که یکی یکی پیداشون میشه وقتی می بینند ایران دست برتر شده قبلا هم آقای آخوندی مستفیذ کرده بودند

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۱۰ ۱۱:۰۴

الان اتحاد مهمه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.