رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرشوک بزرگ ترامپ به نتانیاهو!
21بازدید
۰

انتقاد عراقچی از گروگان‌گیری خدمه کشتی ازسوی آمریکا

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: رفتار خلاف قانون آمریکا و مواضع ضد و نقیض رهبران آن، با ادعای دیپلماسی ناسازگار است و جمهوری اسلامی ایران ضمن رصد رفتارهای طرف مقابل، تصمیم مقتضی را برای صیانت از منافع و امنیت ملی خود اتخاذ خواهد کرد.

انتقاد عراقچی از گروگان‌گیری خدمه کشتی ازسوی آمریکا

به گزارش تابناک به نقل از وزارت امور خارجه، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه فدراسیون روسیه امروز دوشنبه درباره آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی به صورت تلفنی گفتگو و تبادل نظر کردند.  

در این تماس تلفنی، وزیر امور خارجه کشورمان، همتای روس را در جریان تحولات منطقه و نقض‌های مستمر و مکرر آتش‌بس از سوی آمریکا قرار داد.   

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به ادامه اقدامات غیرقانونی و تحریک‌آمیز آمریکا علیه بنادر و شناورهای ایرانی، از جمله تعرض به کشتی کانتینربر توسکا و گروگان‌گیری خدمه آن، تصریح کرد: رفتار خلاف قانون آمریکا و مواضع ضد و نقیض رهبران آن، با ادعای دیپلماسی ناسازگار است و جمهوری اسلامی ایران ضمن رصد رفتارهای طرف مقابل، تصمیم مقتضی را برای صیانت از منافع و امنیت ملی خود اتخاذ خواهد کرد.

در این تماس تلفنی، همکاری‌های دوجانبه ایران و روسیه برای کمک به اعاده صلح و ثبات در منطقه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و وزیر امور خارجه کشورمان از اعلام آمادگی روسیه برای تداوم رایزنی‌ها جهت تقویت ثبات منطقه‌ای و پیشبرد ابتکارات دیپلماتیک مشترک تقدیر کرد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.