رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرکودتای پارلمانی در اسرائیل؛ نخست‌وزیر جدید روی کار آمد
8بازدید
۲

خسارت ۳۰ میلیارد تومانی به مدارس استثنایی در پی حمله اخیر

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، میزان خسارات مدارس استثنایی در پی حملات دشمن صهیونی- آمریکایی به کشور را حدود ۳۰ میلیارد تومان اعلام کرد.

خسارت ۳۰ میلیارد تومانی به مدارس استثنایی در پی حمله اخیر

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ سالار قاسمی، با بیان اینکه در حمله دشمن صهیونی-آمریکایی به کشورمان یکی از ادارات دچار آسیب شده است، به برآورد مالی آسیب‌ها اشاره کرد و افزود: حدود ۳۰ میلیارد تومان به ساختمان‌های مدارس استثنایی کشور خسارت وارد شده است.

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با بیان اینکه برای مدارس آسیب‌دیده، مدارس معین جایگزین در نظر گرفته شده است ادامه داد: طبق دستور وزیر آموزش و پرورش، پیگیری‌های لازم با سازمان نوسازی در حال انجام است تا مدارس قابل بازسازی تعمیر و در غیر اینصورت، مدارس معین در نظر گرفته شوند.

قاسمی اظهار کرد: در جنگ تحمیلی سوم، هیچ معلم و دانش آموز استثنایی شهید نشده‌اند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۱۱:۲۱

دقیقا بفرمایید کدام مدارس استثنایی خسارت دیدن و خسارتشون به چه صورت بوده؟

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۰۸:۵۹

سازمان برنامه و بودجه و در راُس آن پور محمدی رییس سازمان هم که در خواب و فقط به فکر ایجاد نارضایتی هستند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.