آخرین خبرواکنش فدراسیون پرتغال به خداحافظی رونالدو
13بازدید
۰

گوترش: بسته بودن تنگه هرمز اقتصاد جهان را خفه می‌کند

دبیرکل سازمان ملل نسبت به پیامدهای گسترده درگیری‌ها در خاورمیانه بر امنیت غذایی و اقتصاد جهانی هشدار داد.

گوترش: بسته بودن تنگه هرمز اقتصاد جهان را خفه می‌کند

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد امروز پنجشنبه نسبت به وخامت اوضاع اقتصادی جهان درپی بسته بودن تنگه هرمز به دلیل جنگ علیه ایران هشدار داد.

طبق گزارش خبرگزاری فرانسه گوترش هشدار داد که بسته بودن این آبراه حیاتی، «اقتصاد جهانی را خفه می‌کند».

دبیرکل سازمان ملل تأکید کرد که حتی اگر محدودیت‌های تردد در تنگه هرمز «از امروز» برداشته شود، بهبود زنجیره‌های تأمین ماه‌ها طول خواهد کشید که این امر به کاهش تولید ناخالص داخلی و تداوم قیمت‌های بالا منجر می‌شود.

او همچنین نسبت به پیامدهای گسترده درگیری‌ها در خاورمیانه بر امنیت غذایی و اقتصاد جهانی هشدار داد و گفت ادامه تنش‌ها در خاورمیانه می‌تواند 45 میلیون نفر را به‌دلیل کمبود کود و کاهش تولید محصولات کشاورزی در معرض قحطی شدید قرار دهد.

 او تأکید کرد حتی در بهترین سناریو نیز رشد اقتصاد جهانی به حدود 3.1 درصد کاهش خواهد یافت.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.