آخرین خبرشنیده صدای چند انفجار در شرق عربستان
6بازدید
۰

سفارش تسلیحاتی جدید انگلیس به شرکت‌های آلمانی

انگلیس به شرکت‌های آلمانی تسلیحات متحرک جدید به ارزش یک میلیارد پوند سفارش می‌دهد.

سفارش تسلیحاتی جدید انگلیس به شرکت‌های آلمانی

 

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، به نقل از روزنامه ویرتشافتر ووخه، انگلیس به شرکت‌های راین‌متال و KNDS آلمان اسلحه‌های متحرک سفارش می‌دهد.

دولت لندن اعلام کرد که بریتانیا ۷۲ توپ مدرن نصب شده بر روی وسایل نقلیه چرخدار پرسرعت را به قیمت یک میلیارد پوند (۱.۳۵ میلیارد دلار) از این شرکت‌های آلمانی خریداری می‌کند.

این سیستم‌های تسلیحاتی کنترل از راه دور RCH ۱۵۵ قرار است شکاف موجود در قابلیت‌های دفاعی این کشور را پر کنند.

این شکاف پس از آن ایجاد شد که بریتانیا سیستم‌های تسلیحاتی قبلی خود را به اوکراین منتقل کرد. این قرارداد به Artec GmbH، یک شرکت مشترک بین KNDS و Rheinmetall مستقر در آلمان، واگذار شده است. طبق آمار دولتی، تولید این سیستم‌ها بیش از ۵۰۰ شغل در بریتانیا را تضمین خواهد کرد.

قرار است این سیستم‌های تسلیحاتی در کارخانه راین‌متال در مرکز انگلستان ساخته شوند، در حالی که شاسی و موتور از KNDS UK در شمال انگلستان تأمین خواهد شد.

جان هیلی، وزیر دفاع بریتانیا در این رابطه اعلام کرد که این معامله برای میدان نبرد و اقتصاد خوب است.

وی تاکید کرد: این توپ‌ها می‌توانند اهداف را در برد ۷۰ کیلومتر هدف قرار دهند و با سرعتی بیش از ۱۰۰ کیلومتر در ساعت حرکت کنند. قرار است اولین خودرو‌ها در سال ۲۰۲۸ به انگلیس تحویل داده شوند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.