رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرکودتای پارلمانی در اسرائیل؛ نخست‌وزیر جدید روی کار آمد
10بازدید
۴

توافق واشنگتن و تهران بر سر بخشی از دارایی‌های ایران

یک رسانه آمریکایی ادعا کرد که واشنگتن و تهران بر سر نخستین بخش از دارایی‌های ایران به توافق رسیدند.

توافق واشنگتن و تهران بر سر بخشی از دارایی‌های ایران

به گزارش تابناک به نقل از شبکه الجزیره، پایگاه خبری «آکسیوس» آمریکا به نقل از یک مقام آمریکایی گزارش داد در مذاکرات دوحه، برای حفظ آرامش در هفته آینده به‌منظور پیشبرد اجرای مفاد «مذکره تفاهم» توافق حاصل شده است.

این رسانه همچنین به نقل از یک مقام آمریکایی اعلام کرد کشورهای حاشیه خلیج فارس در حال بررسی نحوه مدیریت تنگه هرمز پس از پایان اعتبار یادداشت تفاهم هستند.

آکسیوس به نقل از یک منبع همچنین اعلام کرد که استیو ویتکاف، فرستاده ویژه رئیس جمهوری آمریکا و جرد کوشنر، داماد وی در تلاش هستند این پیام را به ایران منتقل کنند که خواسته تهران برای دریافت عوارض، می‌تواند شانس دستیابی به توافق با آمریکا را از بین ببرد.

این رسانه همچنین به نقل از یک منبع گزارش داد واشنگتن و تهران در مذاکرات دوحه بر سر نخستین بخش از دارایی‌های مسدودشده ایران به تفاهم رسیده ‌اند.

آکسیوس مدعی شد: مبلغ سه میلیارد دلار از دارایی‌های مسدودشده ایران به‌صورت نقدی در اختیار تهران قرار نخواهد گرفت و برای خرید کالاهای اساسی، که بخشی از آن از آمریکا تأمین می‌شود، اختصاص خواهد یافت.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

رضا علیزاده۱۴۰۵/۰۴/۱۱ ۱۰:۵۰

ما توافق کنیم بهتر جنگ هست چون کشورهای عرب منطقه خائن هستند ودرقبال غزه و فلسطین هیچ تعهدی ندارند و به خاطر روکم کنی آنها صنایع موشکی خودمان را بیشتر از گذشته تقویت کنیم

ناشناس۱۴۰۵/۰۴/۱۱ ۰۸:۵۹

من پیشنهاد میکنم ما ایران بپذیریم که گندم و ذرت و برنج از آمریکا بخریم اما 20 تا 30 درصد پایینتر از قیمت جهانی

ناشناس۱۴۰۵/۰۴/۱۱ ۰۰:۰۷

در نهایت بنفع مردم کشورمان شد چون اگر دقت کنیم، برنامه سیما دقیقاً در لحظه‌ای قطع شد که قالیباف، به‌عنوان رئیس تیم مذاکره‌کننده، در حال کالبدشکافی نحوه انتقال ۶ میلیارد دلار از دارایی‌های ایران در کره جنوبی به قطر (برای مصارف بشردوستانه مانند غذا و دارو) شده بود.

ناشناس۱۴۰۵/۰۴/۱۱ ۰۰:۰۴

دارایی در برابر دارو و غذا را میشود بهترین گزینه دانست که مردم ایران عزیزم کاملا از آن بهره مند می‌شوند.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.