آخرین خبرواکنش محمد اسلامی درباره تهدیدهای مکرر ترامپ علیه تأسیسات هسته‌ای
4بازدید
۰

مهدی سنایی:

پتانسیل‌های گردشگری نهاوند مغفول مانده است

مهدی سنایی، نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی از مغفول ماندن پتانسیل‌های گردشگری نهاوند سخن گفت.

این نماینده در گفت و گو با همدان پیام با اعلام این مطلب گفت: یکی از مشکلات اصلی نهاوند، بافت فرسوده آن است كه بخشی از این بافت فرسوده را مناطق مسکونی تشکیل می‌دهند که نیازمند رسیدگی است و بخش دیگر مربوط به مکان‌های تاریخی است که باید تملک و احیا شوند.

مهدی سنایی در ادامه گفت: متأسفانه اقداماتی که سازمان میراث فرهنگی در این حوزه انجام داده، بسیار پراکنده بوده و به هیچ وجه چشمگیر نیست.توقع ما این است که این مسئله در قالب طرحی کلان دیده شود تا بتوانیم میراث تاریخی را در این منطقه احیا کنیم.

نایب‌رئیس فراکسیون محیط زیست گفت: از سوی دیگر با توجه به پتانسیل‌های قابل‌توجه نهاوند در زمینه گردشگری، سرمایه‌گذاری لازم هم در این زمینه صورت نگرفته است كه با توجه به قدمت نهاوند، توجه به میراث این شهر و همچنین تقویت جاذبه‌های گردشگری، می‌تواند موجب جذب گردشگران به این منطقه و توسعه منطقه باشد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.