آخرین خبرپیروزی دختران فوتسالیست ایران مقابل ایتالیا
17بازدید
۱

واکنش وزیر جنگ اسرائیل به اظهارات الشرع درباره جولان اشغالی

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به سخنرانی رئیس‌جمهور دولت موقت سوریه در مجمع عمومی سازمان ملل درباره جولان اشغالی واکنش نشان داد و ادعا کرد جولان تحت حاکمیت همیشگی این رژیم خواهد ماند.

واکنش وزیر جنگ اسرائیل به اظهارات الشرع درباره جولان اشغالی

به گزارش تابناک، یسرائیل کاتس وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به سخنان روز چهارشنبه احمد الشرع (محمد الجولانی) رئیس دولت موقت سوریه در مورد جولان اشغالی واکنش نشان داد و گفت: بلندی‌های جولان تحت حاکمیت اسرائیل قرار دارد، بخشی جدایی‌ناپذیر از اسرائیل است و برای همیشه نیز چنین خواهد ماند.

کاتس اظهار کرد: اجازه نخواهیم داد سوریه به تهدیدی برای اسرائیل تبدیل شود و برای جلوگیری از آن، با هر آنچه لازم باشد اقدام خواهیم کرد.

وی تأکید کرد نظامیان صهیونیست تا زمانی که به گفته او «تهدید جهادی» علیه مرزها و مناطق مسکونی رژیم صهیونیستی وجود داشته باشد، از جبل‌الشیخ و منطقه امنیتی در جنوب سوریه عقب‌نشینی نخواهد کرد.

وزیر جنگ رژیم اشغالگر همچنین سوریه را تهدید کرد که در صورت حمله به نظامیان صهیونیست یا اراضی اشغالی از خاک سوریه، با پاسخ این رژیم مواجه خواهد شد و هر منطقه‌ای را که در واکنش به چنین حمله‌ای تحت کنترل بگیرد، برای همیشه در اختیار خود نگه خواهد داشت.

منبع: ایسنا

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

رضا۱۴۰۵/۰۷/۰۲ ۱۰:۵۵

تاریخ نشان داده کشورها و گروههای ظالم دیر یا زود از صحنه روزگار محو می شوند تا به امروز اقوامی مثل یهود قدرت گرفته اند و به محض به دست گرفتن قدرت از هیچ ظلم و کشتاری دریغ نکرده اند ولی بعد از مدتی تاوان اعمال خود را داده اند .

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.