آخرین خبرواکنش فدراسیون پرتغال به خداحافظی رونالدو
492بازدید
۲۲

شارژ ناگهانی ۵۰۰ هزار تومان اعتبار کالابرگ

ذکر این مهم لازم است که ۴۰ میلیون متقاضی این طرح که تا ساعت ۲۴ سه‌شنبه (۲۱ مهرماه) فرصت نام نویسی و خوداظهاری دارند، دسترسی نامناسب به سامانه برای آنها نگرانی‌هایی به همراه داشته است.

شارژ ناگهانی ۵۰۰ هزار تومان اعتبار کالابرگ

به گزارش تابناک؛ در پی اعلام امکان درخواست برای افزایش اعتبار کالابرگ از طریق سامانه دولت من، تعدادی از متقاضیان از بروز اختلال در این سیستم و دشواری در دسترسی به بخش ثبت درخواست خبر دادند؛ مشکل به‌گونه‌ای بوده که حتی کوشش برخی افراد برای مراجعه به کافی‌نت‌ها نیز نتیجه‌ای نداشته است.

با توجه به این موضوع، لازم به ذکر است که ۴۰ میلیون نفر از متقاضیان این طرح که تا ساعت ۲۴ سه‌شنبه (۲۱ مهرماه) فرصت ثبت‌نام و خوداظهاری دارند، نداشتن دسترسی مناسب به سامانه برای آنها نگرانی‌هایی را به همراه داشته است.

بر اساس پیگیری‌ها از مقامات ذی‌ربط، برای حل ابهامات موجود در طرح و رفع مشکلات سامانه، تصمیم بر این شده است که ۴۰ میلیون فرد واجد شرایط که پیامک مربوطه را دریافت کرده‌اند، بدون نیاز به ثبت‌نام، در ماه مهر افزایش ۵۰۰ هزار تومانی اعتبار کالابرگ برای آنها به حسابشان واریز گردد.

بنابراین، پس از برطرف شدن ابهامات و حل مسائل مربوط به سامانه، مراحل ثبت‌نام و خوداظهاری برای ۴۰ میلیون نفر مشمول طرح پیگیری خواهد شد و پس از تأیید نهایی مراجع مربوطه، اعتبار افزایش‌یافته کالابرگ از ماه آبان به حساب این افراد واریز خواهد شد؛ به این معنی که افرادی که در ماه آینده ثبت‌نام کرده و مورد تأیید قرار گیرند، مشمول افزایش موجودی کالابرگ خواهند شد.
منبع: ایسنا

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

امیر۱۴۰۵/۰۷/۲۱ ۱۱:۵۹

همین خبر رو سازمان برنامه و بودجه تکذیب کرد

ناشناس۱۴۰۵/۰۷/۲۱ ۰۵:۵۶

دهک ها جا به جا میشه

ناشناس۱۴۰۵/۰۷/۲۰ ۲۳:۱۸

کمتر از دو دلار!!!

ناشناس۱۴۰۵/۰۷/۲۰ ۲۱:۵۱

من کالابرگ و هیج چیز دیگری نمیخواهم فقط اینکه بابت اینکه ایرانی هستم و در ایران بدنیا آمده ام و در ایران زندگی میکنم دولت نسبت به من چه مسئولیتی دارد؟

ناشناس۱۴۰۵/۰۷/۲۲ ۱۲:۴۸

تو خودت چه مسئولیتی داری در قبال ایران؟ آیا حاضر شدی حتی به صورت ظاهری هم شده وسط جنگ به عنوان جانفدا ثبت نام کنی؟

ناشناس۱۴۰۵/۰۷/۲۰ ۲۰:۳۵

صد بار تلاش کردم اصلا" اجازه ثبت نام نمیده.گمونم کلک چدید دولت باشه تا یه عده بدبخت رو حذف کنه.

ناشناس۱۴۰۵/۰۷/۲۰ ۱۵:۲۵

از روز اول این مردم همیشه پشت صف وایسادن کاسه هم اگه نبود دو دستی گرفتن و رفتن حالا چه انتظار دارید که بالا نشین ها از این تجربه بهره نبرند بدانبد که از ماست که بر ماست این صف های طولانی از گرفتن سبد حمایتی تا خرید مرغ و سکه دلار تا خرید سهام و خودرو کار دست کشور داد متوجه حق شهروندی و داشتن فرهنگ درست زندگی در کنار هم نشدیم و نخواهیم شد

دهک سه۱۴۰۵/۰۷/۲۰ ۱۵:۰۰

یعنی سیستم یکپارچه دولت از ندارایی من بی خبره؟

ناشناس۱۴۰۵/۰۷/۲۰ ۱۴:۲۱

دلار دو برابر شد! هزینه ها چهار برابر
دولت می خواد نصف افزایش قیمت دلار رو به نصف مردم بده

پیرو مولا علی (ع)۱۴۰۵/۰۷/۲۰ ۱۴:۰۳

دولت محترم مگه برای یارانه به اطلاعات مردم دسترسی نداره؟ پس چرا مردم را اذیت میکنید؟!؟ قرار بود 15 مهر مبلغ جدید را بدید و با این خبر قیمت ها دربازار افزایش پیدا کرد حالا با این اخبار شل کن و سفت کن های هرروز تون دارید قیمت ها را مدام زیاد میکنید.
مولا علی (ع) شبها یواشکی به مردم کمک میکرد تا خجالت نکشن، شما هرروز بخاطر چندرغاز با اعصاب و روان و آبروی ملت بازی میکنید

ناشناس۱۴۰۵/۰۷/۲۰ ۱۳:۵۵

اثر تورم برای همه یکسان است چرا به عده ای پرداخت نشود؟

ناشناس۱۴۰۵/۰۷/۲۰ ۱۳:۳۴

حالا اگر کسی واجد شرایط باشد و آنها در دهک بندی اشتباه کرده باشند و یا به دلیل کیفیت بالای مخابرات پیامک ارسال شده به مشترک نرسید نباید خود اظهاری را پر کند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا برای تمام حالات ممکنی که برای مردم پیش میاید راه حل نمی گذارند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۴۰۵/۰۷/۲۰ ۱۳:۳۲

دوستان این افزایش رو مدیریت کنید نرید با اون لندکروز و بنز و بی ام دبلیو بگیرید

علی۱۴۰۵/۰۷/۲۰ ۱۳:۲۵

بهتره بدون دهک بازی به همه بدهند.دهک بندی هم ازلحاظ آماری که دولت داره اشتباهه هم از لحاظ تفاوت درمیان هزینه خانواده ها.ممکنه یک خانواده 4 نفره بدلایل مختلف 2 برابرخانواده دیگرمخارج داشته باشه.

حسین۱۴۰۵/۰۷/۲۰ ۱۳:۲۰

برای بیست عدد تخم مرغ بریم کافی نت؟
چه عزتی داریم خبر نداشتیم

ناشناس۱۴۰۵/۰۷/۲۰ ۱۳:۱۴

دیشب ساعت یک و نیم شب بامداد راحت وارد سایت شدم. خودمو یک گدای محتاج به ۵۰۰ هزار تومانی معرفی کردم و کد رهگیری داد. تامام

کاظمی۱۴۰۵/۰۷/۲۶ ۲۳:۱۰

خیلی باحال بود کلی خندیدم

یک شهروند۱۴۰۵/۰۷/۲۰ ۱۳:۱۴

بابا این خبرای ناگهانی را این جوری ناگهانی نگویید مردم سکته می کنند...!!!!!

ناشناس۱۴۰۵/۰۷/۲۰ ۱۳:۲۳

واقعا ها . اگه یه کم دیگه پول روی این بزاریم میشه یک‌کیلو لوبیا خرید .

ناشناس۱۴۰۵/۰۷/۲۰ ۱۳:۰۵

من کالابرگ دوست دارم

ناشناس۱۴۰۵/۰۷/۲۰ ۱۳:۰۴

میدری تشکر

ناشناس۱۴۰۵/۰۷/۲۰ ۱۳:۰۳

من و اینهمه خوشبختی محاله محاله محاله

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.