آخرین خبرتهدید اژه‌ای به تحمیل شکست‌های بیشتر به ترامپ
20بازدید

انهدام شبکه ضدانقلاب در کرمان

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان از دستگیری اعضای یک تیم سازمان‌یافته مرتبط با جریان‌های ضدانقلاب با تلاش‌های سربازان گمنام امام زمان(عج) در سازمان اطلاعات سپاه خبر داد.

انهدام شبکه ضدانقلاب در کرمان

به گزارش تابناک؛ دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان از دستگیری اعضای یک تیم سازمان‌یافته مرتبط با جریان‌های ضدانقلاب با تلاش‌های سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه خبر داد و گفت: این افراد در اقدامات ضدامنیتی از جمله آتش‌زدن اماکن و فعالیت‌های تبلیغی سازمان‌یافته نقش داشته‌اند.

مهدی بخشی روز پنجشنبه با اشاره به اقدامات انجام‌شده در راستای شناسایی و برخورد با عوامل اقدامات ضدامنیتی اظهار کرد: اعضای این تیم با ارتباطات سازمان‌یافته، اقداماتی را با ماهیت ضدامنیتی از جمله آتش‌زدن اماکن و فعالیت‌های تبلیغی با اهداف مورد نظر جریان‌های ضدانقلاب دنبال می‌کردند.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان با تأکید بر برخورد قانونی با اقدامات مخل امنیت عمومی تصریح کرد: رسیدگی قضایی به این پرونده با هدف شناسایی ابعاد فعالیت‌های سازمان‌یافته، بررسی نقش و میزان مداخله هر یک از متهمان و احراز ارتباطات احتمالی آنان ادامه دارد.
منبع: ایرنا

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۵/۰۷/۲۳ ۱۰:۲۰

درود بر نیروهای جان برکف امنیتی و دستگاه قضایی

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.