آخرین خبرایستگاه خیابان روزولت
4بازدید

قطعي شدن صدرنشيني ايران با پيروزي عراق

تيم فوتبال عراق در دقايق پاياني توانست با گل به خودي مدافع اماراتي به پيروزي دست يابد تا ايران به عنوان تيم اول به مرحله يك‌چهارم نهايي مسابقات صعود كند.

در دومين ديدار امشب گروه چهارم رقابت‌هاي جام ملت‌هاي آسيا دو تيم عراق و امارات در ورزشگاه 25 هزار نفري الريان به مصاف يكديگر رفتند.

هر دو تيم بازي زيبايي را به نمايش گذاشتند و موقعيت‌هاي زيادي را روي دروازه‌ها خلق كردند. حتي اماراتي‌ها دوبار تيرك دروازه حريف را لرزاندند، اما اين عراقي‌ها بودند كه در وقت‌هاي اضافه توانستند به گل دست يابند. مدافع عنوان قهرماني در دقيقه 90+3 با گل به خودي البلوشي، مدافع امارات اولين پيروزي خود را در اين دوره از رقابت‌ها جشن گرفت.

تيم عراق با اين پيروزي 3 امتيازي شد و به رده دوم جدول گروه چهارم صعود كرد.
تيم ملي ايران با توجه به اينكه بازي برابر عراق را با پيروزي پشت سر گذاشته و در ديدار دوم خود كره‌شمالي را نيز شكست داد، توانست به عنوان تيم اول گروه به مرحله يك‌چهارم نهايي راه يابد. ايران بايد در مرحله بعدي به مصاف تيم دوم گروه سوم از بين استراليا، كره‌جنوبي و يا بحرين برود. امارات با يك امتياز و كره‌شمالي نيز با يك امتياز شانس زيادي براي صعود به مرحله بعدي رقابت‌ها ندارند.

عراق در سومين ديدار خود 29 دي‌ماه به مصاف كره‌شمالي مي‌رود و در همين روز تيم ملي ايران رو در روي امارات قرار خواهد گرفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.