آخرین خبربقایی: نمی‌پذیریم از بالا به ما دیکته شود
2بازدید

بزرگواری:

وزیر ورزش باید از جنس ورزش باشد

نماینده مردم کهکیلویه و بهمئی در مجلس شورای اسلامی گفت: وزیر ورزش و جوانان باید از جنس ورزش و نسبت به کارش متعهد باشد.

به گزارش خانه ملت، "سید محمد علی بزرگواری"  اظهار داشت: با توجه به اینکه ورزش در نظام مقدس جمهوری اسلامی در حال رشد است باید از مدیریت قدرتمند برخوردار باشد.
وی خاطرنشان کرد: وزیر ورزش و جوانان باید از تعهد و تجربه لازم و مکفی در زمینه ورزش و امور جوانان را دارا باشد.
عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس یادآور شد: وزیر ورزش و جوانان باید از تعهد، تجربه و تعامل کافی با نمایندگان برخوردار باشد.
بزرگواری تصریح کرد: وزیر ورزش و جوانان باید مسایل جوانان را با حساسیت، معلومات و دقت نظر مورد پیگیری قرار دهد.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: وزیر ورزش و جوانان باید همچنین در بعد بین المللی و مجامع ورزشی دارای اعتبار باشد.
عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی گفت: تعامل وزیر آینده ورزش و جوانان باید با نمایندگان مردم در خانه ملت بسیار خوب و مناسب باشد.
بزرگواری تصریح کرد: تعامل وزارت ورزش و جوانان با نمایندگان مجلس شورای اسلامی موجب خواهد شد تا با اجماع نظر مشکلات فراروی ورزش رفع شوند.   

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.