آخرین خبرکلاهبرداری جدید به بهانه فروش اقساطی خودرو
1بازدید
۰

70 درصد جوانان، لبنیات کافی مصرف نمی‌کنند

کمبود کلسیم در خلال تشکیل استخوان و تکامل آن، سبب کاهش توده استخوانی می‌شود و احتمال شکستگی استخوان را در دوره‌های بعدی زندگی افزایش می‌دهد درحالی که افزایش دریافت کلسیم در این مرحله از رشد، تراکم استخوانی را سرعت می‌بخشد.

فوق تخصص گوارش اطفال گفت: ‌براساس مطالعات انجام شده، تنها ۳۰ درصد جوانان، لبنیات کافی مصرف می‌کنند.
    
دکتر غلامرضا خاتمی در گفت‌و‌گو با ایرنا افزود: طبق مطالعات انجام شده، تنها ۳۰ درصد کودکان و نوجوانان، لبنیات کافی مصرف می‌کنند ضمن اینکه در دختران نوجوان دریافت کلسیم ۴۰۰ تا ۷۰۰ میلی گرم، کمتر از میزان کلسیم مورد نیاز آنان است.

وی اظهارداشت: تکامل استخوانی در دوره بلوغ سرعت می‌گیرد و تا دهه سوم عمر آهسته پیش می‌رود و به علت افزایش تشکیل استخوان و سرعت تکامل عضلانی در دوره بلوغ، افراد در این سن بیش از هر زمان دیگری نیاز به کلسیم دارند.

خاتمی گفت: کمبود کلسیم در خلال تشکیل استخوان و تکامل آن، سبب کاهش توده استخوانی می‌شود و احتمال شکستگی استخوان را در دوره‌های بعدی زندگی افزایش می‌دهد درحالی که افزایش دریافت کلسیم در این مرحله از رشد، تراکم استخوانی را سرعت می‌بخشد.

به گفته خاتمی، هر لیوان شیر (۲۵۰ میلی لیتر) حدود ۳۱۵ میلی گرم کلسیم دارد که ۳۰ درصد کلسیم مورد نیاز روزانه بدن هر فرد را تامین می‌کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.