آخرین خبرکلاهبرداری جدید به بهانه فروش اقساطی خودرو
4بازدید
۰

بورس تهران با ثبت 2 رکورد سال 90 را آغاز کرد

بورس تهران در نخستین روز کاری سال جدید دو رکورد ثبت کرد و شاخص کل با افزایش 461 واحدی به 23 هزار و 756 واحد رسید و شاخص بازارهای اول و دوم نخستین بار از مرز 20 و 30 هزار واحد گذشت.
 
به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از  پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)،امروز در بورس تهران 119 میلیون سهم و حق تقدم به ارزش 430 میلیارد و 244 میلیون ریال مبادله شد.

ارزش بازار سهام با افزایش 21 هزار و 566 میلیارد ریالی معادل 1.9 درصد به یک میلیون و 132 هزار و 985 میلیارد ریال رسید.

در پایان معاملات امروز ‌شاخص کل با 461 واحد افزایش نسبت به روزکاری قبل، 23 هزار و 756 واحد را نشان می‌دهد که بیشترین تاثیر مثبت را سهام شرکت‌های مخابرات ایران ، فولاد مبارکه اصفهان ، ملی صنایع مس ایران ، سرمایه گذاری غدیر و مدیریت پروژه‌های نیروگاهی ایران داشت.

شاخص بازار اول هم 20 هزار و 24 واحد را نشان می دهد که نسبت به روزکاری قبل ( اخرین روز کاری اسفند) 412 واحد رشد نشان می دهد.

شاخص بازار دوم نیز با صعود 391 پله‌ای مواجه شد و به 30 هزار و 19 واحد رسید.

شاخص صنعت با رشد 400 واحدی نسبت به روز ‌شنبه (28 اسفند‌ 89 ) به 18 هزار و 494 واحد بالغ شد.
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.