آخرین خبربقایی: نمی‌پذیریم از بالا به ما دیکته شود
2بازدید

تصاویر: مقصران اصلی حساسیت‌های بهاری

افردی که به بدترین شکل به این حساسیت دچار شده‌اند نیز نمی‌توانند زیبایی‌های گرده گل هایی که در فصل بهار منجر به بروز حساسیت می‌شوند را نادیده بگیرند.

دانشمندان اصلی‌ترین و متهم شماره یک بروز حساسیت‌های بهاره در انسان‌ها را گرده گیاه علف می‌دانند؛ اختلالی که می‌تواند زیبایی‌های بهار را در نظر مبتلایان به زشتی تبدیل کند.

به گزارش مهر، فصل بهار در کنار زیبایی‌های فراوانش یک نقص بسیار بزرگ دارد، در این فصل بسیاری از انسان ها دچار حساسیت بهاره می‌شوند، اختلالی که معمولا به سرماخوردگی شباهت داشته و رهایی از آن به زمان طولانی نیاز دارد.

با این همه، افردی که به بدترین شکل به این حساسیت دچار شده‌اند نیز نمی‌توانند زیبایی‌های گرده گل‌هایی که در فصل بهار منجر به بروز حساسیت می‌شوند را نادیده بگیرند.

در ادامه تصاویری از این عوامل حساسیت زا را با رنگ‌های غیر واقعی و بزرگنمایی میلیون‌ها برابر می‌بینید که با استفاده از میکروسکوپ الکترونی به ثبت رسیده‌اند:



گرده گیاه علف، اصلی ترین متهم ابتلای انسانها به حساسیت بهاره




گرده درخت غان
دومین متهم ابتلا به حساسیت گرده درخت غان است. به گفته محققان یک خوشه کوچک از این درخت می‌تواند دارای  پنج و نیم میلیون دانه گرده باشد و از آنجایی که درخت غان می‌تواند چندین هزار از این خوشه‌ها را داشته باشد، مقدار گرده‌های ایجاد شده از این درخت،  که نوعی رایج از درختان نیز به شمار می‌رود، غیر قابل تصور است.




گرده درخت توسکا
به گفته دانشمندان، بیماری حساسیت در شهرهایی است که عوامل حساسیت زا با آلودگی هوا و شرایط استرس زا تشدید می‌شود




گرده گل علف جوجه
گرده‌های گوناگون، می‌توانند در زمان هایی از سال منجر به ابتلا به انواع گوناگونی از حساسیت شوند، درختانی از قبیل غان نقره ای، زبان گنجشک و بلوط می‌توانند در اوایل بهار، منجر به بروز حساسیت شوند، علف ها در نیمه تابستان و گیاهانی مانند گزنه و بارهنگ نیز در اواخر تابستان و اوایل پاییز حساسیت ایجاد می‌کنند.




گرده گل درخت شاه بلوط،، یکی از مهمترین عوامل ابتلا به حساسیت




گرده درخت چنار، از دیگر عوامل ایجاد کننده حساسیت شدید




گرده گل خریق




گرده گل بوته خیار

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

سینا۱۳۹۰/۰۱/۱۷ ۰۹:۵۸

سلام
کاش عکس درختان مورد نظر را هم در کنار گرده آن نمایش می دادید

ناشناس۱۳۹۰/۰۱/۱۷ ۰۹:۴۶

جالب بود

ناشناس۱۳۹۰/۰۱/۱۷ ۰۹:۰۷

فتبارك ا... احسن الخالقين

علي سليماني۱۳۹۰/۰۱/۱۷ ۰۹:۰۳

تو رو خدا در خواست كنيد اينا رو از سطح شهر جمع كنن و جاشون چيزاي ديگه بكارن بيچاره شديم از اين حساسيت

قاسم۱۳۹۰/۰۱/۱۷ ۰۸:۳۸

خدا را در همه جا میتوان دید.در بینهایت کوچک ها و در بینهایت بزرگ ها.الله اکبر و لله الحمد

ناشناس۱۳۹۰/۰۱/۱۷ ۰۸:۲۸

تابناك! "گياه علف" و "علف جوجه" و امثالهم را از كدام قوطي عطاري در آوردي؟ به عنوان يك متخصص علوم منابع طبيعي، تا به حال چنين اسامي نشنيده ام. اين چه نامگذاري است؟ چرا به فهم و شعور خوانندگان احترام نمي گذاري؟ اگر اسم فارسي بلد نيستي لازم نيست اسامي نامانوس و نادرست بكار ببري، حداقل با اسامي علمي لاتين معرفي كن. هيچ عيبي ندارد چون اسامي محلي براي همه شناخته شده نيست و فقط اسامي لاتين علمي معرف همگان است.

ناشناس۱۳۹۰/۰۱/۱۷ ۰۷:۵۴

عجب عكس هاي فوق العاده اي

ناشناس۱۳۹۰/۰۱/۱۷ ۰۷:۴۷

چقدر زیبا هستند. فتبارک الله احسن الخالقین

دادا۱۳۹۰/۰۱/۱۶ ۱۹:۳۲

کاش کنار این عکسهای زیبا عکس خود درختان را به تصویر میکشیدید

ناشناس۱۳۹۰/۰۱/۱۶ ۱۸:۴۶

خيلي خوشگلن. آدم هوس ميكنه بهشون آلرژي پيدا كنه

بهرام سپاسگزار۱۳۹۰/۰۱/۱۶ ۱۷:۳۵

سلام
خدای من
چه جهانی

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.