آخرین خبرتصادف زنجیره‌ای ۸ خودرو در جاده یزد بر اثر طوفان شن
0بازدید
۰

رئيس فراكسيون روحانيون مجلس:

گروه انحرافي خواهان تغيير افكار دانشجويي است

رئيس فراكسيون روحانيون مجلس گفت: تاسيس دانشگاه جامع بين‌المللي ايرانيان تئوري جديد گروه انحرافي است كه قصد از‌ بين بردن فرهنگ اسلامي در دانشگاه‌ها را دارد.

رئيس فراكسيون روحانيون مجلس گفت: تاسيس دانشگاه جامع بين‌المللي ايرانيان تئوري جديد گروه انحرافي است كه قصد از‌ بين بردن فرهنگ اسلامي در دانشگاه‌ها را دارد.

به گزارش فارس، حجت‌الاسلام محمدتقي رهبر اظهار داشت: تاسيس دانشگاه جامع بين‌المللي ايرانيان تئوري جديد اين گروه انحرافي است كه با افكار ملي‌گرايي خود قصد از بين بردن ريشه‌هاي اين انقلاب را دارند و اين بار مي‌خواهند ذهن جوانان را آلوده به افكار مكتب ايراني كنند.

وي با بيان اينكه بازگشت به ملي‌گرايي و انفعال در جنگ فرهنگي از نشانه‌هاي گروه انحرافي است، تصريح كرد: اين گروه گرچه تاكنون موفق به برخي انشقاق‌ها در جبهه اصولگرايي شده‌اند اما با هوشمندي اصولگرايان، جبهه اصولگرايي منسجم و گروه انحرافي منزوي ميشود.

نماينده مردم اصفهان در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به هوشياري مردم در برابر گروه انحرافي اظهار داشت: اين گروه براي رسيدن به هدف اصلي خود كه حفظ قدرت در دولت و رسيدن به كرسي‌هاي مجلس است، از هيچ اقدامي دريغ نمي‌كنند كه نمونه آن اعلام آمادگي براي ائتلاف با جريان اصلاح‌طلب است .

وي اظهار داشت: خروج از موازين نظام اسلامي اصلي‌‌ترين دلايل انحراف افراد محسوب مي‌شود.

رهبر با اشاره به پروژه مكتب ايراني تاكيد كرد: سخنان رئيس گروه انحرافي حرف‌هاي جديدي بود كه با آرمان‌هاي انقلاب اسلامي همخواني نداشت.

وي با تاكيد بر اينكه توجه و علاقه گروه انحرافي به آثار ايراني نشان از يك نوع ملي‌گرايي است، ادامه داد: بزرگ ‎نمايي از نماد‌ حقوق بشري كورش به وسيله اين افراد نشان از بازگشت به گذشته و حذف انقلاب اسلامي است.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.