آخرین خبرتهدید اژه‌ای به تحمیل شکست‌های بیشتر به ترامپ
1بازدید

قطر گاز ارزان به رژيم اسراییل مي فروشد

بنا بر اعلام منابع آگاه ، ' حسن بن عبدالله فخرو ' وزير صنعت و بازرگاني قطر با همتاي صهيونيست خود تماسي تلفني داشته و اين وزير صهيونيست از حكومت قطر به دليل اين اقدام تشكر و قدرداني كرده است.

پايگاه خبري ' اليوم السابع ' بامداد جمعه از اعلام آمادگي قطر براي فروش گاز طبيعي با قيمت ارزان به رژيم صهيونيستي و به مدت نامشخصي و به عنوان جايگزين مصرخبر داد.

به گزارش ايرنا ، اين پايگاه خبري مصري تاكيد كرد كه قطر با اين اقدام تحريك آميز ، احساسات مسلمانان و مردم كشورهاي عربي را ناديده مي گيرد و آنان را بر ضد خود تحريك مي كند و اين در حالي است كه اشغالگران پيوسته عرصه را بر فلسطيني ها تنگ مي كنند و آنان را از حقوق مسلمشان محروم مي كنند .

اين پايگاه خبري افزود : بنا بر اعلام منابع آگاه ، ' حسن بن عبدالله فخرو ' وزير صنعت و بازرگاني قطر با همتاي صهيونيست خود تماسي تلفني داشته و اين وزير صهيونيست از حكومت قطر به دليل اين اقدام تشكر و قدرداني كرده است.

شايان ذكر است، پس از انقلاب مردمي مصر ، توده هاي مختلف مردم اين كشور نسبت به فروش گاز طبيعي به رژيم صهيونيستي توسط رژيم مبارك انتقاد كرده و اعلام كردند كه از اين به بعد گاز مصر را به قيمت ارزان به ويژه به رژيم صهيونيستي نمي فروشند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.