آخرین خبرآگاهی از روش‌های محافظت از اطلاعات و دارایی‌های شخصی
1بازدید

كشف611 بطري مشروبات الکلي در آستارا

ناظر گمرکات گیلان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون 611 بطری انواع مشروبات الکلی به ارزش بیش از 157 میلیون ریال از مسافران ورودی به گمرک آستارا کشف و ضبط شده است.

محمد بهبود آهنی در گفتگو با مهر افزود: با هوشیاری کارکنان حراست اداره کل گمرک آستارا  28 بطری انواع مشروبات الکلی از وسایل شخصی مسافران و رانندگان کامیون که قصد ورود به کشور را داشتند کشف و ضبط شد.

وی اظهارداشت: کارکنان حراست اداره کل گمرک آستارا در بازرسی از وسایل شخصی مسافران و رانندگان کامیون تعداد 28 بطری انواع مشروبات الکلی به ارزش بیش از 30 میلیون ریال کشف و برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی تحویل دادند.

ناظر گمرکات گیلان گفت: گمرک آستارا به عنوان مرزبان اقتصادی همواره سعی کرده است با بهره گیری از ظرفیتهای موجود و استفاه بهینه از تجارب و تخصص پرسنل خود و همچنین راه اندازی دستگاه X-RAY کامیونی و مسافری و بهره گیری از یک قلاده سگ مواد یاب و برقراری دوره های آموزشی در زمینه مبارزه با قاچاق و تخلفات گمرکی به وظایف قانونی خود در پیشبرد برنامه های اقتصادی دولت جمهوری اسلامی ایران و اجرای دستورالعمل ها و بخش نامه های ابلاغی از سوی گمرک ایران عمل کند.

«بهبود آهنی»: به یقین توانمند سازی کارکنان گمرک و تجهیزات گمرکات مرزی به وسایل کنترلی پیشرفته و روزآمد دنیا می تواند نقش بسزایی در پیشبرد اهداف راهبردی تعیین شده و کاهش پدیده قاچاق داشته باشد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.