آخرین خبرآگاهی از روش‌های محافظت از اطلاعات و دارایی‌های شخصی
0بازدید

مجسمه‌ها وقتی تیتر می‌شوند که سرقت شوند

مجسمه‌ها وقتی مهم و تیتر یک رسانه‌ها می‌شوند که گم و گور شوند و با همه حجم و وزنی که دارند به راحتی از میادین شهر سرقت شوند.

 به یاد داریم بهار پارسال که چند روز پی در پی مجسمه‌های تهران غیب شدند و هر روز خبر سرقت مجسمه‌ای منتشر می‌شد؛ مهم‌ترین روزها برای مجسمه‌ها بود، حتی مردم و مسئولانی که ارتباط و علاقه‌ای هم به هنر نداشتند، از دزدی مجسمه‌ها می‌گفتند و نگاه جامعه به‌طور عموم به موضوع مجسمه‌ها جلب شد. آن روزها مجسمه‌ها سوژه مهم رسانه‌ها بود اما اخبار و گزارش‌های فراوان رسانه‌ها هم نتوانست مجسمه‌ها را سر جایشان برگرداند و حالا که سالگرد سرقت مجسمه‌ها هم گذشته، هنوز علامت سؤال در ذهن افکار عمومی باقی مانده است.

برگزاری اکسپوی مجسمه 90 در روزهای اول تابستان شور و گرمایی به هنر مجسمه‌سازی‌ داده است. اکسپویی که سه ضلع انجمن هنرمندان مجسمه ساز ایران، گالری‌ها و هنرمندان را گرد هم آورده است تا آثار مجسمه خرید و فروش شود. همکاری گالری‌ها برای ارائه آثار مجسمه هنرمندان در اکسپو و نقش انجمن هنرمندان مجسمه‌ساز ایران به‌عنوان تشکل خصوصی و فراگیر مجسمه‌سازان در برگزاری اکسپو اتفاق خوشایندی است که در آن مشارکت انجمن صنفی به‌عنوان یک نهاد مدنی و گالری‌ها به‌عنوان مهم‌ترین بخش خصوصی هنرهای تجسمی به‌خوبی دیده می‌شود. این برنامه و حرکت‌هایی مشابه ارتباط هنرمندان با گالری‌ها را هم تقویت می‌کند و در مسیر حرفه‌ای شدن گالری‌ها در ارتباط نزدیک آنها آثار تعدادی هنرمند را به نمایش می‌گذارند و هنرمندان هم با نام گالری‌هایی مشخص شناخته می‌شوند.

دوسالانه مجسمه‌سازی‌ تهران مهم‌ترین رویداد مجسمه سازان در دوره‌های قبل با مشارکت قابل توجه هنرمندان و انجمن هنرمندان مجسمه ساز برگزار شده است و ششمین دوره دوسالانه مجسمه‌سازی‌ که براساس برنامه دو سالانه قبل می‌بایست برگزار می‌شد قرار است آبان ماه امسال در فرهنگسرای نیاوران برگزار شود. دوسالانه مجسمه‌سازی‌ تهران مهم‌ترین و فراگیرترین رویداد هنر مجسمه‌سازی‌ است که تصویری از جایگاه و مشخصه‌های این هنر در حال حاضر کشور نشان می‌دهد و از مسیر این رویداد تخصصی هنرمندان و آثاری خلاقانه و نو شناخته می‌شود. دوسالانه امسال با موضوع آزاد و موضوع آسمان مال من است هنرمندان مجسمه ساز را دور هم جمع می‌کند تا جریان مجسمه‌سازی‌ در این رویداد یک بار دیگر دیده شود و مورد بررسی قرار گیرد. اکسپوی مجسمه‌سازی‌ آغاز شده است و دوسالانه مجسمه‌سازی‌ هم پاییز برگزار می‌شود اما این رویدادها مانند سرقت مجسمه‌ها تیتر نمی‌شوند و اهمیت پیدا نمی‌کنند.

مجید فروغی - مدیر روابط عمومی دفتر تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
منبع: همشهری

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.