آخرین خبرالمیادین از مذاکرات تهران، پکن و مسقط خبر داد
0بازدید

نرجس‌خاتون: دعا كنيد پاهايم قطع نشود

نرجس‌خاتون با بيان اينكه بارها پزشكان ايراني از استراليا، آلمان، انگليس و فرانسه براي درمان با او تماس گرفته‌اند به ايسنا گفت: پزشكان ايراني هزينه درمان مرا تقبل مي‌كنند اما توانايي تامين هزينه سفر و مسكن در كشور غريب را ندارم.

نرجس، زني كه بيش از 7 سال است كه به بيماري اختلال در غدد لنفاوي مبتلاست، اين روزها براي درمان و حفظ پاهايش نيازمند كمك خيراني است كه بتوانند پاهاي او را به او هديه بدهند.

نرجس خاتون ژيان‌پور در گفت‌وگو با ايسنا در مورد چگونگي ابتلا به بيماري اختلال غدد لنفاوي پاهايش، گفت: از اواخر سال 84، احساس تورم در پاي سمت چپم احساس مي‌كردم و به هر پزشكي كه براي مداواي پاهايم مراجعه كردم مي‌گفتند طبيعي است اما درد و تورم در ناحيه پاهايم روز بروز بيشتر مي‌شد، اوايل هنگامي كه به پزشكان متخصص و حتي عمومي براي تشخيص نوع بيماري مراجعه مي‌كردم آنان اختلالات هورموني را علت ورم پاهايم عنوان مي‌كردند.

وي با بيان اينكه پس از مدتي پاي راستم نيز دچار تورم شد، افزود: حدس‌هاي پزشكان در مورد علت تورم پاهايم ادامه داشت تا اين كه يكي از پزشكان با معاينه پاهايم عنوان كرد كه رگ‌هاي غدد لنفاوي پاهايم بسته است.

نرجس درباره انتشار خبر و عکسش در اينترنت مي‌گويد: سال گذشته دوست يکي از دکترها از من عکس گرفت و آن را منتشر کرد؛ اما اين روزها حالم از آن عکس بدتر است و غده بزرگ‌تر شده است.

وي با بيان اينكه براي كاهش تورم و عفونت‌هاي پاهايم بايد مورد عمل جراحي قرار بگيرم، گفت: پزشكان داخل كشور عنوان كردند كه مي‌توانند عفونت و تورم پاهايم را جراحي كنند اما ميزان موفقيت اين عمل را كم تخمين زده‌اند.

نرجس‌خاتون با بيان اينكه دو سال پيش پزشكي عنوان كرده بود كه در ازاي دريافت 60 ميليون تومان مرا مورد عمل جراحي قرار مي‌دهد، گفت: فيزيوتراپي نيز عنوان كرد كه طي جلسات بسيار زياد مي‌تواند مرا معالجه كند اما هزينه هر جلسه فيزيوتراپي 25 هزار تومان است و اين در حالي است كه همسرم بازنشسته و فرزند 21 ساله‌ام معلول ذهني است و درگذشته كه وضعيت بهتري داشتم گاهي براي تامين مخارج زندگي، بافتني مي‌بافتم و مي‌فروختم.

وي افزود: پسر 21 ساله‌ام معلول بوده و تحت پوشش بهزيستي است اما تاكنون ريالي از بهزيستي به ما داده نشده است.

به گفته وي پسر بزرگش بيكار و براي تامين مخارج زندگي و پول داروهاي مادرش اقدام به CDفروشي مي‌كند.

بيشتر کارها را شوهرم انجام مي‌دهد اين جمله را نرجس خاتون مي‌گويد و تاکيد مي‌کند: تا به حال در خانواده سابقه براي اين بيماري وجود نداشته؛ اما شنيدم چنين موردي در زنجان وجود داشته که مچ پايش به اين بيماري مبتلا بود.

نرجس‌خاتون با بيان اينكه بارها پزشكان ايراني از استراليا، آلمان، انگليس و فرانسه براي درمان با او تماس گرفته‌اند به ايسنا گفت: پزشكان ايراني هزينه درمان مرا تقبل مي‌كنند اما توانايي تامين هزينه سفر و مسكن در كشور غريب را ندارم.

وي در آخر مي‌گويد: از همه مي‌خواهم براي من دعا کنند تا پاهايم قطع نشود و زودتر بتوانم حرکت کنم.





تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۰۱ ۱۱:۰۸

خدا شفا عنایت فرماید
آی آقایان مسئول به داد این بنده خدا برسید والله فردای قیامت باید پاسخگو باشید .

مهدی۱۳۹۰/۰۵/۰۱ ۱۰:۵۵

ییایید از صمیم قلب برای این مادرمان به خداوند دعا کنیم.هر کسی شرایط وامکانات کافی داشته باشد و به این مادر کمک نکند بنده خدا نیست.

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۰۱ ۱۰:۴۹

الهی خدا شفا بدهد ما که پولی نداریم که بدهیم اما برایش دعا می کنیم حتما برایش دعا می کنم

میثم طلوعی۱۳۹۰/۰۵/۰۱ ۰۹:۵۷

شماره حساب بدهید برای همیاری ملت بزرگوار ایران اسلامی نمی گذارند مادرشان ابنگونه عذاب بکشد

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۰۱ ۰۹:۲۶

بجاي كمك هاي ميلياردي به ساير كشورها به فكر مردم خود باشيد هزاران بار اين جمله را شنيديد و من نيز مي گويم چراغي كه به خانه رواست به مسجد حرام است ولي كو گوش شنوا ................

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۰۱ ۰۹:۱۱

خدا شفا بده انشاءالله

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۰۱ ۰۷:۴۵

کاش یک شماره حساب و یا شماره کارت به نام این خانم میدادید .

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۰۱ ۰۵:۲۷

چطوری میشه به این زن کمک کرد..؟؟؟؟ شماره حسایب هست که بشه پول بحسابش ریخت؟

وحیده۱۳۹۰/۰۵/۰۱ ۰۲:۰۸

لطف کنید نحوه کمک به این خانم را هم بفرمایید.اگه کمک مالی لازمه شماره حسابی بدید تا در حد توان کمک کنیم.

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۰۱ ۰۰:۱۹

ما اهل کمک هستیم بگید چی کار کنیم؟ خدا انشاا... شفا بده

ناشناس۱۳۹۰/۰۴/۳۱ ۲۳:۴۰

پزشكان ايراني از استراليا، آلمان، انگليس و فرانسه براي درمان با او تماس گرفته‌اند. اما پزشکان ايراني در داخل ايران گويا خواب هستند هنوز

هادی۱۳۹۰/۰۴/۳۱ ۲۳:۳۶

یه شماره حسابی یا شماره کارتی می دادین که هر کی هرچی توانشه بده ایشالا هزینش جور میشه.مسلمونا همت کنن این زن بیچار رو کمک کنیم درمان بشه.خدا اجرشو میده

حبیب شمس۱۳۹۰/۰۴/۳۱ ۲۳:۲۸

انشا ا... که زود خوب میشن. خداوند مهربون و دلسوز همه ما هستشو امیدتون به خدا باشه من حقیر هم سر نماز دعا میکنم

ناشناس۱۳۹۰/۰۴/۳۱ ۲۳:۰۲

به حق این ماه عزیز خدا به همه بیماران بالاخص ایشون شفای عاجل عطا کند.

امین

ناشناس۱۳۹۰/۰۴/۳۱ ۲۱:۵۷

ان شاء ا... خیرین کمک کنند تا این بنده خدا شفا پیداکند.

ناشناس۱۳۹۰/۰۴/۳۱ ۲۱:۰۶

خوب يک کاري بکنيد غير از دعا. يک کاري که ما هم بتونيم کمک کنيم

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.